Hudiksvall

Holmen Iggesund söker driven Produktionsingenjör

Har du ett stort intresse för teknik? Trivs du med att arbeta i team och brinner för problemlösning?

Din nästa arbetsplats?
Iggesunds Bruk tillverkar världsledande kartong under varumärket Invercote. Förpackningar av vår kvalitetskartong är en viktig del av köpupplevelsen för våra kunders kunder. Vi är en internationell och hållbar verksamhet med stora utvecklingsmöjligheter för alla medarbetare. Vi värdesätter våra medarbetare och produkter högt. Hos oss jobbar idag omkring 750 medarbetare. Vårt bruk finns vid Hälsinglands kust, 9 kilometer söder om Hudiksvall.

Din framtida utmaning
Till anläggning Cellulosa söker vi nu en produktionsingenjör med ansvar för samtliga teknikområden inom sektionen.

Som produktionsingenjör arbetar du främst med kostnads-, kvalitets- och produktionsuppföljning, optimeringar samt standardiserade körsätt. Du verkar tillsammans med produktionstekniker, driftledare och operatörer för att tillsammans jobba med daglig styrning, ständiga förbättringar och uppföljning av avvikelser. Du bidrar med utbildning, omvärldsbevakning, projektinitiering, budgetering och har en viktig roll gällande den långsiktiga planeringen av verksamheten.

För att lyckas i rollen
Som person är du kommunikativ, analytisk, drivande och framåt. Du har lätt för att samarbeta och att skapa kontakter och du finner drivkraft i såväl verksamhetens som din egen utveckling. Då arbetet sker under stort eget ansvar och i nära kontakt med övrig personal inom vår verksamhet väger personliga egenskaper tungt vid vårt urval.

Du som söker jobbet är civilingenjör eller har annan motsvarande utbildning, gärna med erfarenhet från processindustrin.

Tjänsten är dagtid, heltid.

Bifoga CV och ett personligt brev till din ansökan, där du berättar om dig själv och varför du är intresserad av den här tjänsten. Du som söker flera tjänster, ange i ditt personliga brev hur du prioriterar respektive tjänst.

Intervjuer kan komma att genomföras löpande under ansökningstiden.

Vi erbjuder dig
Hos oss får du det bästa av två världar. På Iggesunds Bruk arbetar du i en prestigelös organisation med snabba beslutsvägar och korta avstånd från idé till genomförande. Samtidigt som vi är tillräckligt små för att du ska kunna påverka, så har vi också styrkan som koncern med musklerna att genomföra utveckling och förändring.

Vi erbjuder ett mycket varierande, fritt och ansvarsfullt arbete. Vi har en öppen och välkomnande atmosfär som genomsyras av våra värderingar mod, engagemang och ansvar. Detta är ett unikt tillfälle för dig som vill jobba i ett internationellt företag med utvecklande arbetsuppgifter, men ändå ser fördelar med att verka och bo på en mindre ort.

Ansök redan idag!

Vi får skogen att växa och ge

Holmens verksamhet utgår från kraften som finns i skogen. Träden som växer, vattnet som rusar i älvarna och vinden som blåser i trädtopparna. Det är kärnan i Holmen, en affär byggd på skogens kretslopp och de förnybara produkter vi kan skapa av detta. Våra affärsområden är Skog, Energi, Trävaror, Kartong och Papper. Vi är 3 500 medarbetare som med mod, engagemang och ansvar skapar en hållbar framtid.

Premiumkartong för medvetna varumärken Holmen Iggesund utvecklar premiumkartong till förpackningslösningar inom exempelvis kosmetik, elektronik, läkemedel och livsmedel. Våra produktfamiljer Invercote och Incada passar medvetna varumärken med höga ambitioner, tack vare slitstyrkan, de goda designegenskaperna och det låga klimatavtrycket. Vi använder färska fibrer från hållbart brukade och certifierade skogar. Våra anläggningar för produktion och förädling ligger i Iggesund och Strömsbruk, Sverige, samt i Workington, Storbritannien.

Läs mer här: Länk till originalannons alternativt annonsörens sajt
Annons