Hudiksvall

Holmen Iggesund söker 100 sommarjobbare

Vill du få en inblick i hur det är att jobba inom industrin i ett av världens mest hållbara företag i sommar? Är du en engagerad lagspelare som trivs bland trevliga kollegor? Då kan du vara den vi söker inför sommaren 2023.

Vill du spendera din sommar med oss på Holmen Iggesund?
Iggesunds bruk tillverkar världsledande kartong under varumärket Invercote. Förpackningar av vår kvalitetskartong är en viktig del av köpupplevelsen för våra kunders kunder. Vi är en internationell och hållbar verksamhet med stora utvecklingsmöjligheter för alla medarbetare. Idag är vi omkring 750 medarbetare. Vårt bruk finns vid Hälsinglands kust, 9 kilometer söder om Hudiksvall.

Din framtida utmaning
Vi söker sommarjobbare och praktikanter till ett flertal olika, varierande och utvecklande positioner vid våra produktionsanläggningar i Iggesund och Strömsbruk sommaren 2023. Varje år får ca 100 kvinnor och män chansen att sommarjobba tillsammans med oss inom tjänster såsom operatörer till kartongmaskin, underhållspersonal, logistiker, fastighetsskötare och laboranter.

Vi verkar för ett arbetsklimat som har sin grund i synen på alla människors lika värde. Alla medarbetare inom Holmen ska kunna känna arbetsglädje, engagemang och trygghet och ha samma rättigheter. Tillsammans skapar vi ett inkluderande organisationsklimat där medarbetare har möjlighet att bidra med och dra nytta av sina olika erfarenheter och bakgrunder.

Majoriteten av tjänsterna startar i början på juni 2023 och pågår fram till slutet av augusti 2023. Holmen Iggesund värdesätter en säker arbetsmiljö och våra bruk är alkohol- och drogfri arbetsplatser. Vi drogtestar alla vi avser att anställa.

Som semestervikarie ersätter du ordinarie personal på våra olika avdelningar. Arbetstidsformen är dagtid eller skift.

Är du den vi söker?
Vi söker dig med ett tekniskt intresse som tycker om att arbeta med problemlösning. Du är noggrann, ordningsam, ansvarstagande samt har en god förmåga att kommunicera och samarbeta med andra människor.

Meriterande är om du som söker:

  • studerar vid universitet/högskola/gymnasium med studieinriktning mot vår bransch exempelvis inom automation
  • erfarenhet inom pappers- och massaindustrin samt övrig industri
  • erfarenhet av liknande arbetsuppgifter inom fastigehtsskötsel, truck-/travers-/lagerhantering, underhållsarbete, logistik och lab.

Ange i din ansökan om du har truckkort och vilken typ av truck du har behörighet att köra, bifoga en kopia av ditt truckkort under ”övriga dokument”.

B-körkort är ett krav, likaså goda kunskaper i svenska.

På grund av arbetslagstiftningen är minimiåldern för anställning 18 år.

Vi erbjuder dig
En inblick i hur det är att jobba hos en av sveriges mest attraktiva arbetsgivare med en världsledande produkt inom ett av världens mest hållbara företag. Du får dessutom arbeta tillsammans med trevliga kollegor som hjälper dig vidare i din utveckling och får dig att växa med oss. Vi har en öppen och välkomnande atmosfär som genomsyras av våra värderingar mod, engagemang och ansvar.

Vill du vara en av oss? För många börjar det med ett sommarjobb!

Ansök redan idag!
Vi tar endast emot ansökningar elektroniskt. Bifoga personligt brev, CV och truckkort som bilagda filer.

Urval och intervjuer kan komma att ske löpande så ansök redan idag! Vi ser fram emot din ansökan senast den 28 februari 2023.

Läs mer här: Länk till originalannons alternativt annonsörens sajt
Annons