Halmstad

HMS söker Grafisk designer

Är du en fena på Adobe Indesign? Har du  en bakgrund inom  kommunikation och formgivning? Är du noggrann och har ett bra sinne för detaljer? Sök då tjänsten hos oss på HMS Networks som layoutare för års-och hållbarhetsredovisningen.

Vi ser att du är prestigelös, självständig, strukturerad, noggrann och driven. Du är en självklar samarbetspartner med mycket god kommunikationsförmåga. Du har mycket goda kunskaper i Adobe InDesign och Photoshop. Har du erfarenhet av CtrlPrint är det meriterande. Du bör även ha mycket god skriven engelska.

OM ROLLEN

Du kommer att, tillsammans med uppgiftslämnare från olika delar i bolaget, ta fram en färdig års- och hållbarhetsredovisning. Det är du som kommer att stötta och hålla ihop arbetet genom hela processen och bidra med nya idéer kring upplägg, koncept, bilder och design. Du sköter även det praktiska med tryckerikontakter. Du har möjlighet att påverka budskapet och tänka nytt.

Tjänsten är en projektanställning till och med mars 2023. Vi tar även gärna emot ansökningar från frilansare.

OM OSS

HMS bidrar till en mer uppkopplad värld. Vi ser till att industriell utrustning som robotar, motorer, luftkonditionering, styrenheter mm. kan kommunicera med sin omgivning. Vår teknik ger möjligheten för miljontals industriella enheter över hela världen att kommunicera. Från fabriksautomation till uppkopplade byggnader, fjärrlösningar och framtida teknologier tillhandahåller vi innovativa lösningar som sparar tid och pengar samt skapar en mer produktiv och hållbar värld.

HMS står för Hardware Meets Software ™.

Vi brukar även säga att vi lägger ner Heart, Mind and Soul i vårt arbete. På så sätt skapar vi vår gemensamma kultur och det blir ju en ganska bra förkortning av det också :-).

Välkommen till HMS!

OM TJÄNSTEN OCH ANSÖKAN

Du kommer att få en visstidsanställning hos som löper fram till och med 2023-03-31. Initialt arbetar du per timme som ökas upp ju mer intensivt projektet blir mot slutet. Detta kan vi diskutera för ett passande upplägg.

Tillsättning sker senast 1 nov 2022 eller enligt ök.

Vi ser fram emot din ansökan!

Läs mer här: Länk till originalannons alternativt annonsörens sajt
Annons