Hallstavik

Hallsta pappersbruk söker ingenjörer

Ett smart och meningsfullt valHar du ett stort teknikintresse och gillar att lösa problem? Vill du jobba i en framtidsbransch med en klimatsmart råvara som utgångspunkt?

Din nya arbetsplats
Hallsta pappersbruk är ett av Europas ledande bruk inom nischen färskfiberbaserat specialpapper. Vi driver utvecklingen mot framtidens pappersprodukter med stort fokus på hållbarhet. Här har du alltid nära till kunniga och engagerade kollegor. Viljan att göra ett bra jobb och bidra till en grönare framtid är tydlig. Våra produkter är klimatneutrala och vårt bruk är idag helt självförsörjande på ånga. Hos oss hittar du närmare 400 medarbetare. Vi ligger pendlingsbart från större orter såsom Norrtälje och Uppsala. Hallstavik ligger i vackra Roslagen, där du har nära till naturen i bland annat skog, skärgård och friluftsliv.

Din framtida utmaning
Just nu söker vi ingenjörer till olika delar av vår fabrik. Detta innebär att vi söker ingenjörer mot produktion, underhåll och utveckling, vilket skapar möjligheten att hitta den perfekta matchen utifrån dina intressen och erfarenheter. Som ingenjör driver du dina uppdrag i sammansvetsade team med kunniga kolleger. Du arbetar med utvecklingen av produkter, processer, logistik och underhåll för att driftsäkra och utveckla olika delar av anläggningen. Du ansvarar för långsiktig planering och uppföljning inom ditt område. Du arbetar både verksamhetsnära och långsiktigt strategiskt med bland annat projektledning, problemlösning, grundorsaksanalys samt stöttar organisationen med dina kunskaper. Även ekonomiskt ansvar kan ingå.

För att lyckas i rollen
Vi söker dig som har relevant högskoleutbildning eller liknande med bred tekniskt kunnande och har ett intresse för att arbeta inom industrin. Oavsett om du har lång erfarenhet eller är nyutexaminerad är du intressant för oss.

Vi lägger stor vikt vid att du har rätt personliga egenskaper för arbetet. För att lyckas i rollen som ingenjör är du nyfiken, kreativ, tycker om att arbeta med praktisk problemlösning och har en god analytisk förmåga. Drivs du dessutom av möjligheten att få arbeta proaktivt tillsammans med andra är detta helt rätt möjlighet för dig.

Vi erbjuder dig
Hos oss får du det bästa av två världar. På Hallsta pappersbruk så arbetar du i en prestigelös organisation med snabba beslutsvägar och korta avstånd från idé till genomförande. Samtidigt som vi är tillräckligt små för att du ska kunna påverka, så har vi också styrkan som koncern med musklerna att genomföra utveckling och förändring. Du får även möjligheten att jobba i en verkligt högteknologisk miljö. Våra maskiner, system och tillverkningsprocesser är komplexa och du arbetar dagligen med aktiv problemlösning.

Vi sätter dig som medarbetare i fokus, vilket innebär att vi lägger stor vikt till introduktionen så att du kommer in i rollen på ett bra sätt. När du växer, växer Holmen. Din utveckling är också Holmens. Därför satsar vi mycket på våra medarbetares kompetensutveckling och skapar förutsättningar för var och en att kunna växa med stimulerande uppgifter och nya utmaningar. Holmen präglas mycket av intern rörlighet, då du som medarbetare har stora möjligheter till utveckling inom företaget.

Vill bli en del av vårt team? Välkommen med din ansökan!

Läs mer här: Länk till originalannons alternativt annonsörens sajt
Annons