Markaryd

H-Tryck söker Orderinskrivare

Om H-Tryck AB

H-Tryck AB expanderar och söker nu en ny medarbetare. Vi är ett modernt tryckeri som alltid sätter våra kunders uppdrag överst på agendan. Uppdragen skiljer sig från allt mellan enskilda trycksaker såsom blanketter, broschyrer och digitaltryck till helhetslösningar vid stora kampanjer/utskick. Vi besitter genuin erfarenhet och kunskap om trycksaksproduktion i alla dess delar, såsom teknik, ekonomi och idélösning. Tillsammans med en ständigt uppdaterad maskinpark och en miljöanpassad produktion är vi den ideala samarbetspartnern. Service, flexibilitet och kvalitet är våra ledord.

Arbetsuppgifter

Som orderinskrivare hos oss kommer du att ta emot och hantera kundförfrågningar angående grafiska produkter. Förfrågningar kommer från en varierande och bred kundstock. Du kommer hantera ordrar, beräkna offerter samt ansvara för uppföljning av dessa. Tjänsten kräver att du kommunicerar professionellt och aktivt med kunder och kollegor.

Din bakgrund

Vi söker en person som helst har tidigare erfarenhet av den grafiska branschen och helst har grundläggande kunskap om papper, tryckmetoder och efterbehandling. Erfarenhet av orderhantering och offerterberäkning är ett plus. Du måste ha god datorvana och lätt för att lära dig nya system.

Personliga egenskaper

Som person är du noggrann, ansvarstagande och kvalitetsmedveten. Målmedveten och självgående. Ordningsam och strukturerad i din läggning. Van att arbeta både individuellt och i grupp mot tydliga mål. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. För att lyckas i rollen krävs det att du har stor social förmågan, skapar förtroende och ger förslag till lösningar. I projekten har du en drivande och lösningsorienterad roll, du är målmedveten, strukturerad, noggrann och positiv, du arbetar helt på egen hand.

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort

Tillsvidare, heltid, H-Tryck AB Markaryd.

Läs mer här: Länk till originalannons alternativt annonsörens sajt
Annons

Posterföretag i konkurs

Andra aktörer ser fortsatt positiv utveckling i nischen.

redaktionen@branschkoll.se
Annons

Naturvårdsverkets fakta om plast – och hur den kan hanteras bättre

IVL har på uppdrag av Naturvårdsverket tagit fram en checklista på hur företag jobba smartare med plast.

redaktionen@branschkoll.se
Annons

Nytt samarbete ska få fler att panta sina förpackningar

Förpackningsinsamlingen, FTI, har inlett ett samarbete med återvinningsappen Bower med målet att ännu fler förpackningar ska lämnas till återvinning.

redaktionen@branschkoll.se
Annons

Ketchup i pappersflaska

Kraft Heinz Company har aviserat att de startar ett samarbete med förpackningsutvecklaren Pulpex för att tillsammans ta fram en träfiberbaserad flaska för Heinz ketchup.

Denna flaska är en del i arbetet för företaget att uppnå målet att alla förpackningar ska vara helt återvinningsbara, återanvändbara eller komposterbara senast 2025. Förutom detta så har företaget målet att vara nettonollutsläppare av växthusgaser senast 2050, säger man i ett pressmeddelande.

– Förpackningsavfall är en utmaning som vi alla måste göra vårt bästa för att ta itu med. Det är därför vi är fast beslutna att vidta åtgärder för att ta fram hållbara förpackningslösningar för våra varumärken. Den nya flaskan är ett exempel på hur vi tillämpar kreativitet och innovation för att utforska nya metoder för att förse konsumenterna med hållbara förpackningar, säger Kraft Heinz vd Miguel Patricio.

redaktionen@branschkoll.se
Annons
Annons
Annons
Annons