Stockholm

gop söker Account Manager

Säljare / Account Manager till gop

Är du en person som älskar kundmöten där du med stolthet kan erbjuda marknadsledande kvalitetsprodukter? gop är Sveriges ledande leverantör av plast i halvfabrikat. Det går bra för oss och söker nu dig som vill vara med på vår expansion inom affärsområdet Industri / Reklam.

Arbetsbeskrivning för Säljare / Account Manager
Vi söker dig som trivs som bäst när du får träffa människor och göra affärer. Vi erbjuder en flexibel tjänst där du som säljare aktivt bearbetar marknaden och säkerställer resultat genom att utveckla både befintliga och nya kunder.

Du är ansvarig för tillväxt, utveckling och lönsamhet för distriktet vilket inkluderar budget, försäljning och prissättning samt rådgivning. Du ingår i ett försäljningsteam för industri- & reklamsegmentet bestående av sju personer och jobbar i nära samarbete med övriga avdelningar. Att kunna sälja in och implementera bolagets olika produkter och koncept blir en viktig del av din vardag och du arbetar kontinuerligt med att besöka och utbilda våra partners. Kundunderlaget är brett och du kommer att besöka allt från tryckerier och plastbearbetare till glasmästerier.

Vårt kontor ligger just nu i Spånga, men vi storsatsar i Stockholmsområdet och bygger just nu nya miljöcertifierade lokaler i Brunna på 2 700 m2 där vi skall flytta in nästa sommar. Vi har haft mycket stark tillväxt de senaste åren och flytten är ytterligare ett kliv i att stärka vår position på marknaden.

”På gop får du arbeta i ett entreprenörsdrivet företag med stor tillväxtpotensial och stark framåtanda. Personligen uppskattar jag att företräda flera starka varumärken som bidrar till bra och långsiktiga lösningar för våra kunder.
Jag behöver ytterligare en teammedlem i Stockholm för att fortsätta vår tillväxtresa”

– Kent Martinsson, försäljningschef Industri / Reklam

Din profil:
Vi söker dig som har en stark egen drivkraft och förmåga att sätta kunden i fokus. Det viktigaste för oss är inte vad du tidigare gjort, däremot vill vi att du har ett mindset att vilja utvecklas och lära nytt. Vi har många experter inom företaget som du kommer lära dig mycket av både under din introduktion och efter. Det är en fördel om du tidigare har arbetat med uppsökande försäljning inom B2B. Du behöver även ha god datorvana och behärska både svenska och engelska i tal och skrift.

Egenskaper vi värdesätter:

  • Strukturerad
  • Målmedveten och har en affärsmässig och kundorienterad approach
  • Du har förmågan att förstå kundens behov och kunna ha en rådgivande roll där du kan erbjuda den lösning som passar bäst
  • Du har fallenhet för att hitta nya sätt för att utveckla affärerna med både nya och befintliga kunder

Vi erbjuder:
Du är välkommen till ett starkt lönsamt bolag med stora framtidsplaner. Vi har en platt organisation där möjligheten till påverkan är stor och eget ansvar ses som en självklarhet. Vi är en dynamisk arbetsplats omgiven av kollegor med stor kunskap och höga ambitioner. Vi erbjuder bra villkor i form av fast lön plus bonus, tjänstebil samt möjlighet att påverka hur din dag ser ut. Du utgår från kontoret i Spånga, från nästa sommar nybyggt kontor i Brunna, finns även möjlighet att vissa dagar arbeta hemifrån

Ansökan
För ytterligare frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta vår försäljningschef Kent Martinsson på 0733-712730. Vi arbetar med löpande urval vilket gör att vi gärna tar emot din ansökan snarast möjligt!

Om gop
gop är experter inom alla typer av plastmaterial och vi vet vilken nytta de var och en kan skapa för samhälle, företag och privatperson – nu och framåt. I vårt erbjudande ryms både innovativa, egenutvecklade produkter, marknadens starkaste varumärken och kundanpassade lösningar. Våra kunder finns inom bygg, trädgård, entreprenad och industri över hela Skandinavien. Vi arbetar i nära samarbeten med våra kunder så att vårt erbjudande anpassas för den verklighet som de möter varje dag. Det har varit en självklarhet för oss sedan starten 1968. gop är idag drygt 85 anställda med en omsättning på ca 550MSEK med kontor i Kungsbacka, Stockholm, Oslo och Sorø. Läs mer på www.gop.se

Läs mer här: Länk till originalannons alternativt annonsörens sajt
Annons