Gibon och Ricoh i avtal

gibon-ricoh

Gibon ska börja erbjuda Ricohs sortiment av interaktiva skärmar och konferenslösningar, samt deras utbud av multifunktionsskrivare och grafisk produktion.

– Vi har gått från att representera enskilda leverantörer till att bli en leverantörsoberoende företagsgrupp med en strategi för flera varumärken. Det behövs för att kunna erbjuda den breda teknik som kunderna efterfrågar och hålla jämna steg med de snabba förändringar som sker idag. Vi ser nu fram emot ett långt och nära samarbete med Ricoh samtidigt som vi fortsätter att arbeta tillsammans med våra tidigare leverantörer, säger Mia Åslander, vd för Gibon.

Unitedprofile anställer Sale support

Senaste tillskottet på Unitedprofile är Jonatan Hillerstig som kliver in i rollen som sale support och kommer bland annat jobba med kunder och support.

Här har ni nästa stjärna på Unitedprofile! Välkommen Jonatan Hillerstig som kliver direkt in och axlar rollen som Sale support! Jonatan kommer närmast från återförsäljarledet där han jobbat under sex år. Hos oss på Unitedprofile så kommer han ansvara för kundrelationer genom support, försäljning och utbildning, skriver Unitedprofile till Branschkoll.

redaktionen@branschkoll.se

De får dela på upphandling värd 13 miljoner

redaktionen@branschkoll.se

Två branschaktörer gjorde upp i domstol rörande dåliga munskydd – fick betala tillbaka 180.000

munskydd skyddsutrustning
redaktionen@branschkoll.se

Konsumentverket släpper riktlinjer för vad som gäller kring miljömarknadsföring

hållbarhet miljö

Du som är påläst, tydlig och ärlig inom miljömarknadsföring har allt att vinna.

redaktionen@branschkoll.se