Stockholm

Gewe Promotion söker säljsupport/inköpare

Om jobbet

Vi expanderar och söker dig som vill jobba som säljande säljsupport/inköpare!

Gewe Promotion tillhandahåller profilreklam och arbetskläder till totala merchkollektioner. Vi är ett familjeföretag i tredje generationen och vi sitter i egen företagsvilla i Huddinge, där vi även har vår utställning och yrkesbutik. Vi har en inkluderande och öppen atmosfär, vilket skapar en varm familjär miljö där vi alla ska trivas och har roligt tillsammans. Vi ingår i New Wave Profile som är Skandinaviens största kedja för profilkläder och profilkreklam. Vi är ISO-certifierade för kvalitet (ISO 9001) och miljö (ISO14001) och innehar AAA-kreditvärdighet.

Vi expanderar och har många roliga projekt på gång. Därför söker vi dig som jobbar eller vill jobba inom profil- och arbetsklädesbranschen som säljande säljsupport/backoffice. Gillar du att jobba i ett familjeföretag, och vill vara med på resan framåt och uppåt så är det här jobbet för dig.

Du kommer jobba med hela säljprocessen från start till slut.

Din roll är en viktig position inom teamet som backar upp våra säljare genom att:

  • Leta och föreslå produkter från våra leverantörer
  • Ta fram offerter till sälj och även ha egen kundkontakt
  • Registrera order och göra inköp
  • Ha kontroll över leveranstider och boka frakter
  • Löpande leverantörs- och kundkontakt
  • Ta fram statistik och uppdatera prislistor
  • Göra enkla korrektur på plagg och produkter
  • Skylta löpande produkter i vårt showroom

Din profil

Vi ser gärna att du har erfarenhet från branschen och har jobbat i en liknande roll. Du är en ”doer” och en stjärna att bolla många projekt samtidigt och fungera som spindeln i nätet. Är du även lösningsorienterad, kreativ och gärna tar egna initiativ är du vår person. Du tvekar inte att hugga i även inom andra områden som bland annat att hjälpa till när vi har event, olika kundaktiviteter eller hjälpa till i butiken om det skulle behövas. Du hanterar både svenska och engelska i tal och skrift. Du arbetar både självständigt är en teamplayer. Har du erfarenhet av Adobe Illustrator eller liknande samt är en fena på Excel är det meriterande. Datorvan. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och ser gärna att du är social och serviceinriktad person.

Ansök via LinkedIn eller via vårt formulär: https://forms.gle/kB7uMQPiDXpZewGn8

Urval och intervjuer kommer att ske löpande.

Tillträdesdatum: Omgående

Omfattning: Heltid

Läs mer här: Länk till originalannons alternativt annonsörens sajt
Annons