Stockholm

GEP söker Textil Inköpare

GEP COMMUNICATION GROUP SÖKER TEXTIL INKÖPARE!

Nu söker vi på GEP Communication Group (GEP) dig som brinner för inköpsarbete och vill arbeta med textilinköp och produktion i ett växande företag i internationell miljö som producerar egen designande premieprodukter nära källan.

Rollen som inköpare på GEP är bred, vi söker en person som tycker om att vara spindeln i nätet. Är du en skarp, driven, resultat och affärsorienterad inköpare? Då vill vi få kontakt med dig!

En textil inköpare på GEP har ett omfattande ansvar från sourcing av produkt/leverantör till provframtagning, prisförhandling, testning, certifiering av produkten, produktionsbevakning, import/export och transport/logistik, således hela kedjan. Vi producerar och säljer våra varor till våra kunder över hela världen. För att trivas i rollen är det avgörande att du gillar högt tempo och är sugen på att prestera. Rollen som inköpare är affärskritisk för GEP och det är inte sällan inköparen är avgörande för om en affär ska bli så bra som utlovat.
För att vara den vi söker har du erfarenhet av inköpsprocessen i produktion. Du har erfarenhet av att driva hela processen från en inkommen förfrågan från kund till färdig produkt levererad. Vidare har du vana att förhandla med leverantörer i hela världen, främst Fjärran Östern och Europa.

Till huvudkontoret i centrala Stockholm söker vi nu ytterligare en inköpare till inköpsavdelningen bestående av 6 st erfarna inköpare!

Hos oss får du jobba i en internationell miljö med starka varumärken som Mc Donalds, Carlsberg, Klarna, Vitamin Well, P&G, Systembolaget, mfl.
Vi är idag 25 anställda och omsätter ca 140 miljoner kr.

Tjänsten är en tillsvidareanställning med tillträde så snart som möjligt.

Vi lägger stor vikt vid rätt inställning och personliga egenskaper!
Ansökan skickas till: ansokan@gepcg.se

Läs mer här: Länk till originalannons alternativt annonsörens sajt
Annons