Göteborg

GBGT Box söker projektledare

GBGT Box är ett innovativt förpackningsföretag med kunder i premiumsegmentet. Verksamheten, som är belägen i Mölnlycke, är uppbyggd för flexibel tillverkning av förpackning med stor variantflora i mindre och större serier. Bolaget har ca 55 anställda och ingår i By Wind Group.

Vi söker en Projektledare

Nu har du chansen att arbeta i ett av Sveriges mest spännande förpackningsföretag! Du erbjuds en central roll på ett entreprenörsdrivet bolag där du får verka såväl i det stora som i det lilla. Vi letar efter dig som uppskattar material och produktion, och som trivs med ett varierande arbete.

Din roll

Som projektledare på GBGT Box arbetar du verksamhetsnära. Du samarbetar med konstruktions- och produktionsteam, med hållbarhet och kundens önskemål i fokus.

Dina vardagliga arbetsuppgifter består av delaktighet i:

  • Produktutveckling och materialspecifikation
  • Kalkylering, orderhantering, produktions- och leveransbevakning
  • Uppföljning och utveckling av kundrelationen

Din profil

Vi söker en person med relevant akademisk utbildning, inriktning ekonomi, förpackningsproduktion eller grafisk produktion. Alternativt med dokumenterad erfarenhet inom ovanstående.

Du uppskattar design och material samt har ett öga för detaljer. Du är nyfiken och har lätt för att lära dig nya saker, tänker konceptuellt och skapar rätt lösningar för dina kunder.

Du tycker om att arbeta med människor och har god social kompetens. Som person bör du vara intresserad av produktionsprocessen och du trivs med varierande arbetsuppgifter. Du är metodisk, strukturerad och en god kommunikatör. Du har mycket goda kunskaper i svenska och engelska. Sist men inte minst, du trivs i en entreprenörsdriven miljö.

Din ansökan

Tveka inte att skicka in din ansökan direkt till oss då urval sker löpande. Din ansökan skickar du till info@gbgt.se

Om du har frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Maria Iversén, Marknadschef. Tel: 0706-680821, e-mail: maria@gbgt.se

Läs mer här: Länk till originalannons alternativt annonsörens sajt
Annons