Viared

Gåvofabriken söker försäljningschef

Gåvofabriken söker en entusiastisk och ambitiös försäljningschef för att fortsätta vår framgångsrika resa inom profil- och företagsgåvor.

Vi på Gåvofabriken strävar efter att vara ledande inom branschen för profilprodukter. Vi erbjuder ett brett utbud av företagsgåvor såsom julklappar och sommarpresenter som företag kan ge som en gest av uppskattning till sin personal och kunder.

Med kunder över hela Sverige är vi stolta över att kunna leverera produkter av hög kvalitet och unik design som passar olika behov. Gåvofabriken har på senare tid haft en imponerande tillväxt med en genomsnittlig ökning på 30% under de senaste 5 åren. År 2023 omsatte vi nästan 40 miljoner SEK.

Vi på Gåvofabriken brinner för att skapa smarta, stiliga och högkvalitativa produkter som är designade för att imponera. Vår passion ligger i att erbjuda gåvor och presenter som är både praktiska och minnesvärda för mottagaren. Med vår gedigna erfarenhet i branschen och vår strävan att vara ledande på marknaden är vi redo för nästa steg i vår tillväxtresa.

För att fortsätta vår tillväxt och nå nya höjder, letar vi nu efter en försäljningschef för vårt huvudkontor i Borås. I rollen som försäljningschef hos oss på Gåvofabriken kommer du att ha en central roll. Du kommer under de första månaderna få en gedigen introduktion till företaget och jobba nära den nuvarande försäljningsansvariga som planerar att lämna sin position.

Du kommer att få en grundlig inblick i vårt ordersystem, våra rutiner och presenteras för våra kunder. Efter en inledande period av inlärning och försäljning själv, kommer det vara dags för dig att bygga upp ditt eget säljteam med stöd från vår VD, till vilken du även kommer att rapportera. Vi ser fram emot att stärka vår försäljning både till befintliga och nya kunder tillsammans med dig och ditt team.

Erfarenhet inom rekrytering ses som meriterande då det ingår i dina ansvarsområden att rekrytera säljare till ditt team.

Vi erbjuder dig en stimulerande arbetsmiljö där du kommer att spela en avgörande roll i företagets tillväxtresa. Struktur, driv och engagemang är nyckelord för att lyckas som försäljningschef hos Gåvofabriken.

Vi erbjuder en konkurrenskraftig fast lön samt en bonus baserad på företagets resultat. Vårt kontor ligger i moderna och fräscha lokaler i Viared utanför Borås. Körkort och tillgång till egen bil krävs för rollen. Vi ser fram emot att ta emot din ansökan med CV via e-post till: jobb@gavofabriken.se

Läs mer här: Länk till originalannons alternativt annonsörens sajt
Annons