Göteborg

Garland+pine söker grafisk producent

Vi på garland+pine söker en grafisk producent att joina vårt växande team. Rollen kommer att jobba som en viktig del i vårt team av copywriters, AD, filmklippare och produktionsledare.

Vi söker en person som har goda kunskaper och är trygg med att producera material för både print och digitala kanaler. Du är intresserad av smarta och effektiva lösningar för att skapa kvalitativa digitala annonser i både liten och stor skala, känner dig bekväm med att ta ut kommunikation i olika format både för webb, SoMe, email och print, och du sätter värde på att hålla hög kreativ höjd. Du är noggrann och tycker om att jobba detaljerat. Du har relevant utbildning och brinnande intresse för grafisk produktion. Tillsammans med teamet kommer du vara ansvarig för att kvalitetssäkra våra leveranser till kund.

Vi arbetar icke-hierarkiskt och med högt i tak, sätter värde på öppen och rak kommunikation, och tänker att vem som helst i teamet kan knäcka den perfekta lösningen! Vi värdesätter driv och eget ansvar, där du alltid har stöd av teamet. Vi jobbar som ett team och levererar som ett team.

Du som söker tjänsten har minst 1-2 års erfarenhet av att ha arbetat på reklambyrå eller marknadsavdelning. Du arbetar obehindrat med relevanta program, och du tycker om att lära dig nya sätt att jobba på och att hitta nya lösningar.

Som person är du nyfiken, positiv, kommunikativ och har en god känsla för form och grafisk design. Du är effektiv, flexibel och har ett prestigelöst förhållningssätt. Den vi söker vill ta ansvar för att skapa struktur i sitt arbetssätt och planera sin tid, självklart med stöd av produktionsledare och projektledare.

Låter det som du? Vi är väldigt nyfikna på dig, din erfarenhet och vad som driver dig, vi ser fram emot att höra av dig.

Kontakta Caroline Krantz på garland+pine.

caroline@garlandpine.com

Garland Pine vi är en strategisk varumärkes- och kommunikationsbyrå bestående av handplockade strateger, kreatörer och filmskapare. Vi tror på små och lättrörliga team av duktiga hantverkare med bra idéer.

Läs mer här: Länk till originalannons alternativt annonsörens sajt
Annons

Horizon krokar arm med robot på Scanpack

Förpackningsmässan Scanpack i Göteborg är tillbaka efter pandemin och den 4-7 oktober öppnar man dörrarna. En av utställarna är Horizon som i år har krokat arm med robottillverkaren Omron i sin monter för att visa smarta lösningar inom efterbearbetning.

Scanpack är för dig som är involverad i förpackningens värdekedja, från koncept och design till produktion och logistik.

Horizon på Scanpack

– Inom förpackningsindustrin används sedan ett tiotal år tillbaks våra falsmaskiner för farmaceutisk falsning av bipacksedlar, stansmaskiner för förpacknings- och skyltproduktion, boklimbindning och broschyrhäftning för instruktions böcker med mera, säger Paul Jakobson på Horizon.

Genom att arbeta med robotar i efterbehandlingen så kan operatören koncentrera sig på små justeringar och kontrollera kvaliteten istället för att göra repetitiva uppgifter som att lasta i och ur material.

Robotar för samarbete

– När det gäller Omron så visar vi en kollaborativ robot som kan göra olika former av iläggning eller avlägggning i maskinsystemen, säger Paul Jakobson.

Horizon och Omron fins i monter A03:22.

redaktionen@branschkoll.se
Annons

Grafiskt uppköp i Skellefteå

redaktionen@branschkoll.se
Annons

”Det kommer bli alltmer komplicerat och resurskrävande att upphandla grafisk produktion och tryck”

Trycksaksförmedlare informerar om läget i pappersbranschen – och ger sina råd till trycksaksköparna – och därmed också till tryckerierna.

redaktionen@branschkoll.se
Annons

Sveriges Tidskrifter med seminarium om ”papperskrisen”

Printpool och Kapero är inbjudna som experter.

redaktionen@branschkoll.se
Annons
Annons
Annons
Annons