Uppsala

Galdema söker device- och förpackningsutvecklare

Galderma, världens största oberoende globala dermatologiska företag, grundades 1981 och finns i 100 länder med en omfattande produktportfölj för behandling av olika hudåkommor. Företaget samarbetar med vårdpersonal världen över för att tillgodose människors dermatologiska behov under livets olika faser. Galderma är ledande inom forskning och utveckling av vetenskapligt definierade och medicinskt dokumenterade lösningar för huden och dess åkommor. Mer information finns på www.galderma.com/se

Job description / Arbetsbeskrivning

Device- och förpackningsutvecklare med driv och problemlösningsförmåga till en engagerad och välkomnande grupp!

Product Development är en utvecklingsavdelning inom Galderma Uppsala med mål att jobba med nyutveckling och förbättring av befintliga produkter.

Inom avdelningen finns gruppen Packaging & Device Development med 10 personer, vilka är tekniskt ansvariga för produktkomponenter och device. Med det menas till exempel sprutor, vialer, etiketter, förpackningar, nålar och devicet Aktilite. Gruppens uppgifter sträcker sig från framtagning av tidiga koncept för att möta marknadens behov till kommersiell lansering och förvaltning.

Till denna engagerade grupp söker vi nu två device- och förpackningsutvecklare.

Vi erbjuder utvecklande och varierat arbete med engagemang mot kunder, leverantörer och vår interna produktion och organisation. Arbetet innebär interaktion över stora delar av organisationen, även globalt.

Tjänsten är en tillsvidare anställning

Job responsibilities / Ditt uppdrag

Som device- och förpackningsingenjör är du ansvarig för att designa och utveckla förpackningar och device i enlighet med den globala R&D strategin, tillämpbara regulatoriska krav och/eller lokala föreskrifter och industripracis, för att uppfylla kunders och HCP´s proffessionella behov.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är:

  • Utveckla nya device och förpackningskoncept.
  • Bistå marknad vid kundutvärderingar av nya koncept.
  • Agera teknisk expert för device, komponenter och förpackningar i utsedda projekt.
  • Agera teknisk expert vid tex avvikelseutredningar, reklamationer, inspektioner och leverantörs audits.
  • Sätta tekniska specifikationer för komponenter och device.
  • Definiera, utveckla och utföra lämpliga testmetoder.
  • Följa tekniska utvecklingen inom förpacknings- och device området för att kunna förbättra befintliga material men även söka och föreslå nya innovativa lösningar.
  • Kontakt med leverantörer för teknisk support, problemlösning mm.
  • Kunna agera projektledare eller delprojektledare

Minimum requirements/ Är du den vi söker?

För att lyckas i rollen är du civilingenjör eller liknande, gärna med materialinriktning, och det är till stor fördel om du har flera års erfarenhet av device- och/eller förpackningsutveckling, gärna från Läkemedel eller Medical Device industrin.
Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper. Då du kommer att jobba i projekt med tidsatta milstolpar samt mer akut problemlösning söker vi dig som kan leverera mot uppsatta mål samt att ha flera parallella uppdrag samtidigt som du hanterar på ett strukturerat sätt. Arbetet kräver även hög social kompetens då du kommer att ha många både interna och externa kontakter såsom leverantörer, utvecklingspartners och kunder vilket kräver att du har goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift.

Läs mer här: Länk till originalannons alternativt annonsörens sajt

Nyheter på papper störtdyker enligt ny undersökning

redaktionen@branschkoll.se

Förpackningar med dolda koder – framtidens sopsortering testas i Köpenhamn

Man kallar det den heliga gralen 2.0 och det ska revolutionera hur vi sorterar förpackningar.

redaktionen@branschkoll.se

100 förslag för en hållbar livsmedelsindustri – mer återvinning och fler förpackningsfria alternativ diskuteras

redaktionen@branschkoll.se

Förpackningsstartup tar in 13 miljoner

redaktionen@branschkoll.se