Frövi

Frövi Bruk söker Laboratorietekniker till Miljö- och Processlab

Vi på Billerud tror att när vi har morgondagen i åtanke gör vi vårt bästa idag. Tack vare våra medarbetare är vi ett världsledande företag inom vår bransch av förnybara papper- och förpackningsmaterial. Vill du uppnå din fulla potential och bidra till en hållbar morgondag? Bli en del av oss!

Vi söker nu en laboratorietekniker som vill ingå i vårt team av engagerade medarbetare vid Miljö- och Processlab i Frövi.

Som Laboratorietekniker kommer du att få möjlighet att arbeta främst med provtagning och analys av kartong, mäld och pappersmassa för att säkerställa att produkterna håller den höga kvalité som kunden blivit lovad. Du tillhör avdelningen Säkerhet, Kvalitet och Miljö som erbjuder dig möjligheten att växa i rollen tillsammans med kompetenta kollegor, samtidigt som du får lära dig en mängd olika arbetsuppgifter inom laboratorierna. Förutom dina kollegor så har du fördelen att ha kontakt med andra avdelningar i produktionen, däribland driftpersonal och ingenjörer. Resultatrapportering direkt till extern kund är också uppgifter som kan ingå i arbetet.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att vara:

Provtagning och analys.
Hantering av kontakt med anda avdelningar och ingenjörer.

Tjänsten är en tillsvidareanställning.

Kvalifikationer

För att lyckas i rollen som Laboratorietekniker tror vi att du har:

Minst gymnasieutbildning inriktning kemi/naturvetenskap med godkända betyg.
Måste ha fyllt 18 år.
Goda kunskaper i svenska och engelska.
B-Körkort för manuellt växlad bil är ett krav.
Det är meriterande om du fortsatt din utbildning efter gymnasiet med inriktning kemi, samt om du har tidigare erfarenhet av laboratoriearbete.

Personliga egenskaper

Vi lägger stor vikt vid din personlighet. För att trivas i rollen tror vi att du är en noggrann person som engagerar dig i dina arbetsuppgifter. Du är en lagspelare som förstår värdet i en trygg och säker arbetsmiljö och du ser möjligheter när utmaningar uppstår.

Våra värderingar är viktiga för oss och vi tror att du som söker känner igen dig i våra värdeord: Sätt kunden i fokus, våga prova nytt, driv förändring och värna om varandra.

Läs mer här: Länk till originalannons alternativt annonsörens sajt
Annons