Arlöv

Frontpac söker Arkoffsettryckare

Vi har 40 års erfarenhet av offsettryckta förpackningar och erbjuder en unik kompetens inom området. Tillsammans med vår personal och våra kunder utvecklar och producerar vi den bästa förpacknings- och displaylösningen.

Vi finns i Arlöv, strax utanför Malmö och är i dag cirka 150 anställda.

Vi producerar och levererar offsettryckta förpackningar till både småföretagare och till flera världskända märken inom bil, vin, spritindustrin och leksaksbranschen. Vi drivs av utmaningar och inget jobb är för stort eller för litet för oss.

Hela verksamheten är kvalitets- och miljöcertifierad enligt ISO9001 och ISO14001 och vi kan också erbjuda våra produkter FSC®-certifierade.

Rollen som arkoffsettryckare

Är du en noggrann och engagerad arkoffsettryckare med flerårig erfarenhet från den grafiska branschen? Då har du möjlighet att bli en viktig roll i ett växande företag med goda utvecklingsmöjligheter.

Som arkoffsettryckare på Frontpac kommer du att arbeta i team med befintliga tryckare.

Arbetet är omväxlande och består bland annat av:

· Ansvar för den dagliga driften av våra tryckpressar

· Att ställa in och anpassa tryckpressen för ett optimalt flöde.

· Produktionsarbete vid tryckpress

· Utförande av kvalitetskontroller

· Rapportering av avvikelser

· Förbättringsarbete

För att möta den stora efterfrågan som finns globalt har Frontpac nyligen investerat i ytterligare en tryckpress, vilket innebär att Frontpac blir det enda förpackningstryckeriet i Scandinavian med två tryckpressar i storformat.

Är du den vi söker?

Vi söker dig som är utbildad tryckare eller motsvarande som vi bedömer likvärdigt. Vi förutsätter att du är ansvarsfull, noggrann och kvalitetsmedveten samt har flerårig erfarenhet av offsettryckning i storformat (minst 70×100). Du bör vara positiv och lyhörd och ha en vilja att ständigt utvecklas och hitta nya lösningar.

Arbetet utförs på skiftgång och kräver att du kan jobba dag, helger, kvällar och nätter.

Vi tillverkar Skandinaviens ledande offsettryckta förpackningar och vår målsättning är att vara det självklara valet för såväl anställda som kunder. Ansök idag via jobb@frontpac.se och märk din ansökan med ”Arkoffsettryckare”.

Som ett sista steg i rekryteringsprocessen genomför vi obligatoriska bakgrundskontroller på våra kandidater. Urval sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan ansökningstiden är slut.

Arbetslivserfarenhet

Krav

  • Offsettryckare –  erfarenhet efterfrågas

Språk

Krav

  • Svenska

Meriterande

  • Engelska

Om jobbet

Läs mer här: Länk till originalannons alternativt annonsörens sajt
Annons