Arlöv

Frontpac söker Arkoffsettryckare

Vi har 40 års erfarenhet av offsettryckta förpackningar och erbjuder en unik kompetens inom området. Tillsammans med vår personal och våra kunder utvecklar och producerar vi den bästa förpacknings- och displaylösningen.

Vi finns i Arlöv, strax utanför Malmö och är i dag cirka 150 anställda.

Vi producerar och levererar offsettryckta förpackningar till både småföretagare och till flera världskända märken inom bil, vin, spritindustrin och leksaksbranschen. Vi drivs av utmaningar och inget jobb är för stort eller för litet för oss.

Hela verksamheten är kvalitets- och miljöcertifierad enligt ISO9001 och ISO14001 och vi kan också erbjuda våra produkter FSC®-certifierade.

Rollen som arkoffsettryckare

Är du en noggrann och engagerad arkoffsettryckare med flerårig erfarenhet från den grafiska branschen? Då har du möjlighet att bli en viktig roll i ett växande företag med goda utvecklingsmöjligheter.

Som arkoffsettryckare på Frontpac kommer du att arbeta i team med befintliga tryckare.

Arbetet är omväxlande och består bland annat av:

· Ansvar för den dagliga driften av våra tryckpressar

· Att ställa in och anpassa tryckpressen för ett optimalt flöde.

· Produktionsarbete vid tryckpress

· Utförande av kvalitetskontroller

· Rapportering av avvikelser

· Förbättringsarbete

För att möta den stora efterfrågan som finns globalt har Frontpac nyligen investerat i ytterligare en tryckpress, vilket innebär att Frontpac blir det enda förpackningstryckeriet i Scandinavian med två tryckpressar i storformat.

Är du den vi söker?

Vi söker dig som är utbildad tryckare eller motsvarande som vi bedömer likvärdigt. Vi förutsätter att du är ansvarsfull, noggrann och kvalitetsmedveten samt har flerårig erfarenhet av offsettryckning i storformat (minst 70×100). Du bör vara positiv och lyhörd och ha en vilja att ständigt utvecklas och hitta nya lösningar.

Arbetet utförs på skiftgång och kräver att du kan jobba dag, helger, kvällar och nätter.

Vi tillverkar Skandinaviens ledande offsettryckta förpackningar och vår målsättning är att vara det självklara valet för såväl anställda som kunder. Ansök idag via jobb@frontpac.se och märk din ansökan med ”Arkoffsettryckare”.

Som ett sista steg i rekryteringsprocessen genomför vi obligatoriska bakgrundskontroller på våra kandidater. Urval sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan ansökningstiden är slut.

Arbetslivserfarenhet

Krav

  • Offsettryckare –  erfarenhet efterfrågas

Språk

Krav

  • Svenska

Meriterande

  • Engelska

Om jobbet

Läs mer här: Länk till originalannons alternativt annonsörens sajt
Annons

Crimson dubblar sin tryck-kapacitet – köper en HP Indigo

Proffsfotolabbet Crimson i Stockholm investera i HP Indigo 7900.

Den nya pressen är en del i en större satsning där Crimson nu utvecklar den digitala verksamheten och introducera nya applikationer.

Med den nya pressen ökar Crimson både produktiviteten och flexibiliteten samt möter den tilltagande efterfrågan på mindre upplagor med snabba leveranstider. Pressen kommer att installeras av Visutech under mars månad, skriver företaget i ett meddelande.

– Vi har jobbat med HP Indigo tekniken och Visutech under många år, så valet av teknologi var enkelt när vi nu satsar och bredda vårt produktutbud, säger Mark Isaacson, vd på Crimson.

Digitaltryckta metallfärger

Med HP Indigo ElectroInk Silver kan Crimson producera tryck med metallfärg.

– Möjligheten att trycka metallfärger är en unik HP Indigo-funktion i den digitala tryckvärlden. HP Indigo Silver möjliggör inte bara silver utan ett brett utbud av metallfärger genom att helt enkelt och i en enda process trycka CMYK ovanpå silverlagret. Det gör att Crimson kan erbjuda exklusiv design av högt värde, samtidigt som de sparar in på kostsamt metallmaterial.

Tryckpressen har sju färgverk – de vanliga cyan, magenta, gul och svart – plus Orange, Violett och Grönt. Det gör att man till exempel kan simulera en stor andel av alla Pantone-färger.

redaktionen@branschkoll.se
Annons

Nystartad tryckerikedja har redan 20 medlemmar

Centralt offsetryck, gemensamma inköp, klimatkompensering och bredare utbud. En ”perfect match” säger grundaren.

redaktionen@branschkoll.se
Annons

Exakta investerar i en Vutek i största formatet

Exakta startar det nya året med en nyinvestering inom skylt- och storformatsproduktionen.

”Vår senaste investering är på plats och utbildning pågår för fullt. Det är en EFI VUTEk H5 LED printer i största format, som tillför både högsta möjliga kvalitet och rejält med tillskott av kapacitet till vår redan fullt utvecklade storformatsavdelning.”, skriver man i ett inlägg på Facebook.

redaktionen@branschkoll.se
Annons

Vill sälja tryckeriet och satsa på sitt IT-bolag

redaktionen@branschkoll.se
Annons
Annons
Annons
Annons