Fronta Umeå söker säljare

I ditt dagliga arbete kommer du att jobba med våra fantastiska kunder i huvudsak i en försäljningsroll. Du kommer även vara delaktig i produktionen vad det gäller logistiklösningar och grafiska lösningar.

Tjänsten innebär både att jobba i vårt försäljningskontor med kundmottagning i vårt showroom samt att besöka kunder för att hjälpa dem med goda råd och lösningar på plats.

Vi söker alltså en omåttligt serviceinriktad, driven och strukturerad kollega med grym känsla för ordning och reda Din ledstjärna är ett tydligt och självklart kundfokus. Vi värdesätter framför allt din sociala kompetens och ditt professionella bemötande mot kunden.

Du ska kunna uttrycka dig väl i både tal och skrift och i offertarbetet måste du också ha goda räknekunskaper. Du bör ha vana av försäljning och ha god datorvana. B körkort är ett krav.
Du skall gilla att vara i hetluften med många bollar i luften och drivas av att göra affärer. Du trivs när tempot är högt och arbetsuppgifterna många och varierande.

Du kommer att bli en del av ett starkt team med både säljare och producenter med mångårig erfarenhet från profilbranschen hos Umeå äldsta reklamföretag.

Sista dag att ansöka är 2021-07-30

Läs mer här: Länk till originalannons alternativt annonsörens sajt

Åtta.45 investerar i ny plattform för digitaltryck – köper tre nya pressar

Åtta.45 investerar i flera inkjetpressar, en arkpress och ny mjukvara.

redaktionen@branschkoll.se

De köper Lenanders Grafiska

Stora förändringar i produktionen.

redaktionen@branschkoll.se

Startup bygger ny marknadsplats där företag kan byta till miljösmarta förpackningar

Ska bli länken som effektiviserar och automatiserar processen mellan förpackningsleverantörer och köpare. Målet är att hjälpa alla små och medelstora företag att byta till förpackningar som är bättre för miljön.

redaktionen@branschkoll.se

Industrigrupp förvärvar sin tredje etikett-aktör på kort tid – köper också in sig i Norge

Etikettmarknaden konsolideras ytterligare på den svenska marknaden.

redaktionen@branschkoll.se