Borås

Fristads söker Key Account Manager

Letar du efter en möjlighet att vara en del av en organisation i framkant? På Fristads tar vi hållbarhet på allvar! Som Key Account Manager hos oss får du kundansvar för några av Europas största företag i din kundportfölj. Om du har erfarenhet av en liknande roll eller projektledning inom textilbranschen, så är detta den perfekta tjänsten för dig!

Din framtida arbetsgivare

Fristads har sedan 1925 utmanat och drivit utvecklingen av slitstarka och funktionella yrkeskläder, alltid med användaren i fokus och med innovation och hållbarhet som drivkrafter. I vårt produktsortiment finns såväl klassiska som moderna plagg för en rad branscher och våra plagg är gjorda för att leva upp till de högsta kraven när det gäller kvalitet, säkerhet och komfort.

Fristads är en del av Hultafors Group, som ägs av Investment Latour AB och erbjuder en bred portfölj av produkter och varumärken för professionella användare. Läs mer på www.fristads.com.

Vad erbjuder rollen?I rollen som Key Account Manager på Fristads har du kundansvar för några av Europas största företag med en kundportfölj på en total omsättning om ca 30-50 MSEK/år där du arbetar med hela säljprocessen. Dina arbetsuppgifter och ansvarsområde innefattar:

• Säljprocesshantering där du driver och utvecklar försäljningsaktiviteter från början till slut.

• Identifierar tillväxtmöjligheter där du aktivt söker och utvärderar möjligheter att öka försäljningen till befintliga kunder.

• Etablerar och underhåller relationer med flera olika beslutsfattare och påverkare hos dina kunder.

• Fullt resultatansvar för varje kund i din portfölj. Detta innebär att du ansvarar för att uppnå försäljningsmål och lönsamhet för varje kund.

• Koordinerar och leder olika stödjande funktioner som produktutveckling, supply chain, kundservice och kommersiell IT för att säkerställa att kundbehoven möts effektivt.

• Arbetar aktivt med att bygga starka samarbetsrelationer med interna och externa intressenter.

Du ingår i team Solutions på Fristads som är ca 20 medarbetare där du rapporterar till Global Solutions Director. Med kunder spridda i Sverige och Europa kräver tjänsten 30-50 resdagar per år. Då alla stödjande funktioner är placerade på vårt huvudkontor i Borås behöver du ha en närvaro även där. Tjänsten kan vara placerad i Borås eller Stockholm.

Vem är du?För att lyckas i rollen har du erfarenhet av KAM-rollen eller projektledning inom textilbranschen med dokumenterade framgångar. Du har mycket god svenska och engelska i både tal och skrift, är kunnig inom Officepaketet, särskilt Excel, Powerpoint samt digitala försäljningskanaler. Du besitter också troligen en relevant eftergymnasial utbildning och har erfarenhet av en internationell miljö. Det är också fördelaktigt om du har kunskap om vår målgrupp och erfarenhet av industriella inköpsprocesser.

Vi söker en individ med stark uthållighet och förmåga att bygga relationer både externt och internt. Du är skicklig på strategiskt och långsiktigt arbete med fokus på tillväxt och lönsamhet, samtidigt som du är kapabel att förstå och lösa kundens behov. Du är en resultatfokuserad person som sätter laget före jaget och utmaningar motiverar dig.

Är detta din perfekta match?På Fristads tar vi hållbarhet på allvar och är engagerade i hållbarhetsinitiativ vilket ger dig möjlighet att vara en del av en positiv förändring och göra skillnad. Vi värdesätter samarbete och öppenhet inom vårt team och erbjuder en spännande arbetsmiljö med betydande tillväxtpotential. Om du älskar utmaningar och vill ha de bästa förutsättningarna för att utvecklas och växa i din karriär, då är detta din chans att göra det hos oss på Fristads.

Om Team EffektivEffektiv är det innovativa och personliga företaget inom rekrytering, bemanning, coaching, matchning & interim. Idrottsrötterna och lagandan präglar bolaget, dels arbetar vi i team i våra bemannings- och rekryteringsprocesser, dels är sponsring till idrottsföreningar en betydande del.

Till dig som kandidat vill vi ge det lilla extra, med en bra upplevelse genom hela rekryteringsprocessen, vilket vår utmärkelse Årets Rekryteringsföretag är ett kvitto på. Effektivs värdeord är Glada, Utforskande, Långsiktiga och Driftiga. Tillsammans bildar initialerna GULD. Effektiv vill ta guld med sina kandidater, konsulter, kunder och samarbetspartners varje dag.

Detta är en direktrekrytering, vilket innebär att Effektiv ansvarar för rekryteringsprocessen och du kommer att bli anställd direkt hos kundföretaget.

Läs mer här: Länk till originalannons alternativt annonsörens sajt
Annons