Logga in

Fristads söker ERP Support Specialist

08 oktober, 2019 | Av: Branschkoll | Dela:

Fristads ERP Support Team behöver förstärkning

Inom Fristads Business Support and Integrations Office arbetar vi med att se till att företagets ERP system fungerar optimalt. Vi underhåller nuvarande processer samt utvecklar nya lösningar och förbättringar för att möta de krav som ständigt uppstår i en levande organisation. Utöver detta jobbar vi med att sätta upp och underhålla integrationer. Vi arbetar brett över hela Fristads Kansas Group i Europa.

Då vi nyligen genomgått ett ERP byte ser vi att efterfrågan på våra tjänster internt ökar. Därför är vi i behov av att förstärka vi nu teamet med ytterligare en ERP Support Specialist.

Typiska arbetsuppgifter innebär att ge First Line teknisk och funktionell ERP support till slutanvändare och superanvändare. Det ingår i rollen att felsöka system och antingen lösa problemet eller eskalera det beroende på svårighetsgrad. Teamet övervakar nuvarande flöden i Biztalk och hjälper till att sätta upp nya integrationer och automatiserade elektroniska transaktioner inom eller över organisationsgränser. Vi bidrar till slutanvändarutbildning inklusive utveckling av systemdokumentation och utbildningsmaterial tillsammans med superanvändare. Som ERP Support Specialist blir du delansvarig för ärendehanteringssystemet som loggar supportärenden och tar ägandeskap för att hantera ett tilldelat ärende från början till slut.

Personen vi söker

  • har god kunskap i och förståelse av ERP-system, gärna M3, och erfarenhet av att arbeta med integrationer samt EDI
  • har tidigare erfarenhet av arbete inom First Line support med internationella kontakter.
  • gillar samarbete och kommunicerar effektivt med hög servicegrad
  • är välstrukturerad och van vid att arbeta självständigt
  • behärskar engelska och svenska (eller ett annat nordiskt språk)

Våra värderingar Passion, Enkelhet, Tillsammans, är viktiga för oss. Som medarbetare hos oss är du en viktig ambassadör och förebild för dessa både internt och externt.

Placering

Du kommer att jobba i våra nya lokaler på Viared strax utanför Borås.

Vad Fristads erbjuder dig:

Vi erbjuder dig en spännande roll i en organisation som ligger i framkant inom vår bransch. Vi kommer att ge dig dom bästa förutsättningarna för att lyckas i din roll och ständigt arbeta för att utveckla dig som individ. Vi ger dig en professionell introduktion och du får ett starkt stöd av dina kollegor. Hälsa är viktigt, därför erbjuder vi våra medarbetare friskvårdsbidrag.

Ansökan:

Vi intervjuar löpande och tjänsten är för omgående tillträde.

Läs mer här: Länk till originalannons alternativt annonsörens sajt

Växande Postemballage i Jönköping investerar i ökad kapacitet och fler tjänster

Postemballage i Jönköping hjälper tryckerier med både tryck på kuvert och med förpackningar för frakt. Men man gör också profilprodukter, kuvertering, printning, fals- och plock, inplastning och annat inom distribution. Under det gångna året har man växt ytterligare och nu investerar man i ökad kapacitet och fler tjänster. (mer…)

Danagårdlitho marknadsför sina miljösatsningar med ny film

Danagårdlitho berättar i en film om hur man jobbar med miljö- och klimatfrågor.

I en tre minuter lång film berättar Linn om hur tryckeriet Danagårdlitho tänker kring trycksaker och miljö. (mer…)

Debatt: Ta bort priskorgarna i offentliga upphandlingar av trycksaker

Grafiska företag fyller ofta i stora priskorgar i samband med anbud i offentliga upphandlingar. Priserna blir snabbt gamla och tar orimligt mycket tid att fylla i.

Offentliga upphandlingar inom grafisk bransch tar orimligt stora resurser för inblandade företag på grund av upphandlingsprocessen och att många tilldelningar överklagas till domstol. Här presenteras en idé på hur man skulle kunna utveckla och förenkla processen.

Tryckeriet Moo erbjuder sina kunder att investera i bolaget

Moo.com planerar att ta in kapital från sina kunder.

Online-tryckeriet Moo, med produktionsanläggningar i England och USA, undersöker intressent bland sina över en miljon kunder att bli gräsrots-finansiärer.

Smurfit Kappa lanserar leksaker i wellpapp

Smurfit Kappa har lanserat en kollektion med leksaker av papper

4evergreen – en ny allians för fiberbaserade förpackningar

4evergreen är en ny industriallians för aktörer inom fiberbaserade förpackningar. Bland medlemmarna finns flera tunga namn inom förpacknings- och pappersindustrin. (mer…)

Svenskproducerade trycksaker är bäst för miljön – ”blir standard för att beräkna CO2-avtryck för trycksaker”

Åtta.45 är det första svenskägda tryckeriet att certifieras för användning av Climate Calc – som beräknar en trycksaks CO2-avtryck. Nu ska många fler följa efter. (mer…)

Digaloos grundare går vidare – här berättar han varför

Efter försäljningen av Digaloo till Taberg Media Group i mars 2018 väljer nu vd:n Jannes Dahlgren att lämna företaget. (mer…)

Workflow Summit: Finns det för mycket mjukvara i grafisk bransch?

Den 12 november var det dags för den grafiska branschen att lära sig mer om automatisering och arbetsflöden när Grafkoms Workflow Summit 2019 hölls i Stockholm. (mer…)