Skövde

Friday söker förpackningstekniker (för kunds räkning)

Nu finns möjlighet att ansluta till ett bolag som är världsledande inom sin bransch. För kunds räkning söker vi en förpackningstekniker som kommer arbeta med förpackningens hela logistikkedja.

OM TJÄNSTEN:
Hur vi arbetar med förpackningar påverkar medarbetarnas ergonomi, företagets ekonomi och vårt klimatavtryck. Som förpackningstekniker har du möjlighet att påverka ovan nämnda områden, vilket leder till positiva förändringar för medarbetaren, företaget samt omvärlden.

Som Förpackningstekniker är ditt huvudsakliga ansvar att förbättra våra förpackningslösningar med avseende på miljöpåverkan, kostnadseffektivitet, ergonomi och logistik. I ditt arbete kommer du samarbeta med leverantörer och kunder för att hitta de bästa förpackningslösningarna.

Dina dagliga arbetsuppgifter kommer att vara varierande, från att utforma innovativa lösningar för specifika förpackningsutmaningar till att delta i möten för att presentera dina förslag. Du kan också besöka produktionsanläggningar för att få en helhetsförståelse av processen och förbättra företagets förpackningar. I rollen kommer du samarbeta tvärfunktionellt med olika intressenter för att få in olika perspektiv på dina lösningar. Som Förpackningstekniker har du friheten att påverka din arbetsdag, från att utföra kostnadsanalyser och titta på alternativa lösningar till att presentera dina lösningar.

VI SÖKER DIG SOM:

  • Har högskole- eller universitetsexamen i industriell ekonomi, maskinteknik, materialteknik, ekonomi med inriktning på logistik, eller motsvarande.
  • Har ett års arbetslivserfarenhet av en liknande roll.
  • Kan kommunicera obehindrat i svenska och engelska.

Det är meriterande om:

  • Du har erfaret av att arbeta med relevant CAD-verktyg.

Vidare kommer stort vikt läggas vid personlig lämplighet. För att du skall passa i rollen som förpackningstekniker krävs det att du som person är konsultmässig, driven och engagerad. Rollen kräver även att du är flexibel och har lätt för att samarbeta med olika personer i olika konstellationer. Vidare behöver du även vara kommunikativ och anpassa din kommunikation efter mottagaren samt vara analytisk och kunna behandla komplex information för att hitta en relevant lösning.

OM ANSTÄLLNINGEN:
Detta är ett långsiktigt konsultuppdrag vilket innebär att du kommer vara anställd hos oss på Friday med möjlighet till överrekrytering.

Läs mer här: Länk till originalannons alternativt annonsörens sajt
Annons