Uppsala

Fresenius Kabi söker QA Supplier Packaging Materials

Fresenius Kabi är ett globalt, marknadsledande företag specialiserat på klinisk nutrition, infusionsterapi och medicinsk teknik. Fresenius Kabi står för framsteg och kvalitet i utvecklingen av innovativa produkter och tjänster för terapi och vård av kroniskt och svårt sjuka människor – på och utanför sjukhus. Våra produkter och tjänster räddar och skyddar liv samt bidrar till att förbättra människors livskvalitet.

Under mottot ”Caring for life” sätter Fresenius Kabi människan i centrum, som patient, kund och medarbetare. Fresenius Kabi är ett globalt företag i marknadsledande position. Sektionen Product Maintenance inom QA-organisationen i Uppsala ansvarar för produktvård och utveckling av befintliga produkter inom parenteral nutrition. Sektionen består av Konstruktionsansvariga för Produkt och Förpackningsmaterial, QA Supplier för förpackningsmaterial samt en Stabilitetsstudiekoordinator. Sektionen består idag av 15 anställda, då en av våra medarbetare nu slutar för nya utmaningar utanför företaget söker vi en ersättare som QA Supplier för Förpackningsmaterial.

Vill du arbeta i ett engagerat specialistteam som har kvalitetsansvar för våra produkter och förpackningsmaterial som vi tillverkar både i Uppsala samt globalt? Då är detta en intressant tjänst för dig. I nuläget är vi inne i ett skede med många nya produktprojekt som förutom det löpande förvaltningsansvaret genererar arbete med nya leverantörer av förpackningsmaterial. Som QA Supplier har du ett övergripande kvalitetsansvar för inkommande förpackningsmaterial. Detta innebär ansvar för att koordinera och följa upp kvalitetsbristutredningar på inkommande förpackningsmaterial i samarbete med Konstruktionsansvariga, QA Release, QC, Produktion, Inköp och Supply. I tjänsten ingår även ansvar för beslut av upplägg vid kvalificering av nya leverantörer tillsammans med Konstruktionsansvariga samt hantering av specifikationer och ändringar hos våra befintliga leverantörer.

Sammanställning av KPI, statistik och trender över avvikelser och hantering av reklamationer för våra inkommande material. Ansvar för Kvalitetsavtal för våra leverantörer samt att skriva årsrapporten för förpackningsmaterial, Product Quality Review, ingår också i tjänsten. Kvalifikationer

Vi söker dig som har en naturvetenskaplig högskole- eller universitetsexamen och med flera års yrkesmässig erfarenhet från läkemedelsindustrin. Du har företrädelsevis arbetat med leverantörsstyrning, d.v.s. avvikelsehantering och reklamationsutredningar gentemot leverantörer. Tidigare erfarenhet av liknande arbete i en GMP-reglerad verksamhet, kunskap i SAP samt erfarenhet av leverantörsaudits är starkt meriterande. Tjänsten innebär ett nära samarbete med avdelningarna inom fabriken i Uppsala samt även kontakter med våra leverantörer både inom och utanför Sverige, vilket ställer höga krav på din kommunikations- och samarbetsförmåga. Då tjänsten ofta innefattar parallella projekt och arbetsuppgifter är du flexibel och anpassningsbar i din planering och i ditt arbetsutövande. I övrigt kräver rollen att du är drivande och trivs med att slutföra uppgifter. Vidare bör du vara strukturerad och noggrann som person samt att du uttrycker dig väl i tal och skrift på både svenska och engelska. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Fresenius Kabi är ett globalt, marknadsledande företag specialiserat på klinisk nutrition, infusionsterapi och medicinsk teknik. Fresenius Kabi ingår i den tyska Freseniuskoncernen. I Sverige har Fresenius Kabi ca 1000 medarbetare. Ledningen för Global Operations Clinical Nutrition & Pharma finns i Uppsala liksom Marknadsbolaget. I Uppsala finns också en modern produktionsanläggning för intravenösa näringslösningar. I Brunna, Kungsängen, finns produktionsanläggningen för råvarutillverkning av bland annat äggfosfolipider. www.fresenius-kabi.se . Om tjänsten Tjänsten är en tillsvidareanställning med tillträde omgående. Vi tillämpar 6 månaders provanställning. Heltid. Tjänsten är placerad i Uppsala.

Läs mer här: Länk till originalannons alternativt annonsörens sajt
Annons

Så här påverkar pappers-strejken leveranserna till svenska tryckerier

Pappersleverantörer säger dagligen nej till beställningar – prisuppgången ligger nu på runt 50 procent på ett år.

redaktionen@branschkoll.se
Annons

Storaffär på danska etikettmarknaden

I höstas gick två danska etikettryckerier samman – nu slukas de av etikett- och förpackningsjätte med 3.000 anställda.

redaktionen@branschkoll.se
Annons

Ettiketto formar ny koncern och förvärvar igen

Ettiketto Group, som ägs av Volati, har slutfört förvärv av av norska etikettproducenten Skipnes Etikett.

redaktionen@branschkoll.se
Annons

Debatt om återvinning och återanvändning av plast – eldas upp istället för att återvinnas

redaktionen@branschkoll.se
Annons
Annons
Annons
Annons