Formpress söker Gruppledare

Ditt uppdrag som gruppledare hos oss på Formpress är att planera och driva vår produktion framåt. Du är en närvarande ledare som kontinuerligt arbetar med återkoppling och uppföljning. Din kommunikation är rak, tydlig och anpassad till individen och situationen.

Dina arbetsuppgifter Tillsammans med kollegor skapar du en väl fungerande arbetsledning i vår produktion. Det är viktigt för oss att du drivs av att leda och motivera andra. Du planerar och fördelar arbetsuppgifter utifrån att säkerställa att vi levererar våra produkter enligt våra kvalitetskrav och kundernas förväntningar. Vår förväntan är att du bygger upp din kunskap om vår tillverkningsprocess och aktivt deltar i processens olika moment. Dina medarbetare ser dig som ett stöd i det dagliga arbetet, du ser till att de har den kompetens som krävs för att följa våra processer och rutiner. Du ansvarar för att förbättra och följa upp kvalitet och produktivitet. Förändrings- och förbättringsarbete är en viktig del i ditt uppdrag som Gruppledare. Rollen har ett starkt fokus på utveckling.

Vi har tre fasta arbetsscheman; morgonpass, dagpass och kvällspass.

Du arbetsleder kvällspasset, dina arbetstider är två-skift, dag och kväll. Tvåskift gör att du blir delaktig i hela produktionskedjan och ger dig möjlighet att utveckla ditt samarbete med ledarkollegor.

Kvalifikationer Vi söker dig som är en erfaren ledare, utbildning i ledarskap är meriterande. 

Ledarerfarenhet är ett krav, har du erfarenhet från tillverkningsindustrin är det en fördel. Erfarenhet av förbättringsprojekt eller processutveckling är meriterande. För att lyckas i rollen behöver du ha ett positivt förhållningssätt och ett driv som gör att du får saker att hända. Du har lätt för att planera om dagen utifrån att lösa oväntade situationer som kan uppstå.

Vi förutsätter att du har mycket goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift

Du ska vara en van datoranvändare och ha goda kunskaper i MS Office.

 Det är en fördel om du har körkort och bil, då bussförbindelserna oftast inte är så bra.

Om Formpress Formpress vill fortsätta att växa, för att lyckas behöver vi engagerade medarbetare som bidrar med kompetens och erfarenhet. Vi erbjuder goda möjligheter att utvecklas i dina arbetsuppgifter. Vi erbjuder ett härligt arbetsklimat med trevliga kollegor som har kul på jobbet, stöttar varandra och hjälps åt för att nå framgång. För oss är det viktigt att ta tillvara på de kvaliteter som en jämn könsfördelning och en etnisk och kulturell mångfald tillför företaget.

Läs mer om oss på www.formpress.com

Är du vår nya kollega?

Ansökan endast via formulär på vår karriärsida, bifoga CV och Personligt Brev. 

Sista dag för ansökan är den 21 februari

Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag

Anställningen är tillsvidare, vi tillämpar provanställning. tillträde efter överenskommelse.

Läs mer här: Länk till originalannons alternativt annonsörens sajt

Åtta.45 investerar i ny plattform för digitaltryck – köper tre nya pressar

Åtta.45 investerar i flera inkjetpressar, en arkpress och ny mjukvara.

redaktionen@branschkoll.se

De köper Lenanders Grafiska

Stora förändringar i produktionen.

redaktionen@branschkoll.se

Startup bygger ny marknadsplats där företag kan byta till miljösmarta förpackningar

Ska bli länken som effektiviserar och automatiserar processen mellan förpackningsleverantörer och köpare. Målet är att hjälpa alla små och medelstora företag att byta till förpackningar som är bättre för miljön.

redaktionen@branschkoll.se

Industrigrupp förvärvar sin tredje etikett-aktör på kort tid – köper också in sig i Norge

Etikettmarknaden konsolideras ytterligare på den svenska marknaden.

redaktionen@branschkoll.se