Formpress sökare tryckare

Formpress söker medarbetare till vår printavdelning

Vi söker dig som har ett intresse för grafisk digital produktion. Formpress erbjuder ett härligt arbetsklimat med goa kollegor som stöttar varandra och hjälps åt. Du blir en viktig del av vårt familjära gäng där vi med hög kvalitet levererar det bästa till våra kunder. Vi erbjuder ett jobb i ett stabilt och ständigt växande företag där vi ser långsiktigt på våra relationer med kunder och anställda.

Dina arbetsuppgifter Vår digitala printavdelning är en viktig del av vår process. Avdelningen är en viktig kugge i samarbetet mellan marknad och produktion. Varje produkt har ett bildunderlag som ska skrivas ut. Arbetsuppgiften innebär att du ska skriva ut och kvalitetssäkra utskrifterna som behövs för tillverkningen av våra produkter. Du färdigställer materialet inför produktion, det innebär tillklippning av utskriften till rätt storlek och att alla underlag läggs samman med rätt order. Du ansvarar för planering av behov och beställning av bl.a. papper och patroner. Skrivarna är ditt ansvar; byta och fylla på papper, patroner och rengöringsstationer samt avropa service. Arbetet på printavdelningen ställer krav på att du hanterar att ha flera arbetsmoment i gång. Du är en del av produktionen och förväntas att arbeta med övriga arbetsuppgifter i produktionen.

Din profil För oss är det viktigt att du har god samarbetsförmåga och en positiv inställning. Du trivs med att jobba problemlösningsorienterat och självständigt. Du är en praktisk lagd person med ett tekniskt intresse som är bra på att hantera maskiner. Du är intresserad av de tekniska aspekterna av arbetet och de utvecklingsmöjligheter som finns. Engagemang, ordning och struktur i arbetet är viktigt för dig. Du drivs av att ta stort ansvar och vill självklart bidra till att säkerställa hög produktivitet och kvalitet. Du tvekar inte att hugga i och bidra där det behövs.

Du är en van datoranvändare och datorn är självklar för dig som arbetsredskap. Goda kunskaper i MS Office är ett krav. Erfarenhet av MPS systemet Monitor och/eller programvaran Caldera Rip är meriterande.

Vi förutsätter att du har mycket goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift

Det är en fördel om du har körkort och bil, då bussförbindelserna inte alltid passar med arbetstiderna.

Om Formpress Formpress vill fortsätta att växa, för att lyckas behöver vi engagerade medarbetare som bidrar med kompetens och erfarenhet. Vi erbjuder goda möjligheter att utvecklas i dina arbetsuppgifter. Vi erbjuder ett härligt arbetsklimat med trevliga kollegor som har kul på jobbet, stöttar varandra och hjälps åt för att nå framgång. För oss är det viktigt att ta tillvara på de kvaliteter som en jämn könsfördelning och en etnisk och kulturell mångfald tillför företaget.

Läs mer om oss på www.formpress.com

Ansökan endast via formulär på vår karriärsida, bifoga CV och Personligt Brev  

Sista dag för ansökan är den 21 februari

Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Anställningen är tillsvidare, vi tillämpar provanställning. tillträde efter överenskommelse.

Läs mer här: Länk till originalannons alternativt annonsörens sajt

Åtta.45 investerar i ny plattform för digitaltryck – köper tre nya pressar

Åtta.45 investerar i flera inkjetpressar, en arkpress och ny mjukvara.

redaktionen@branschkoll.se

De köper Lenanders Grafiska

Stora förändringar i produktionen.

redaktionen@branschkoll.se

Startup bygger ny marknadsplats där företag kan byta till miljösmarta förpackningar

Ska bli länken som effektiviserar och automatiserar processen mellan förpackningsleverantörer och köpare. Målet är att hjälpa alla små och medelstora företag att byta till förpackningar som är bättre för miljön.

redaktionen@branschkoll.se

Industrigrupp förvärvar sin tredje etikett-aktör på kort tid – köper också in sig i Norge

Etikettmarknaden konsolideras ytterligare på den svenska marknaden.

redaktionen@branschkoll.se