Norrköping

Fiskeby söker 40 sommarjobbare

Nyfiken på återvinning och industribranschen? Kom och jobba med oss i sommar!

Varje sommar tar Fiskeby emot ett 40-tal sommarjobbare, det största behovet har vi i vår produktion. Där hamnar du mitt bland maskinerna i produktionsprocessen och får tillsammans med den ordinarie personalen jobba med exempelvis processövervakning, arkning av kartong eller pallpaketering. Det är meriterande med truck- och/eller traverskort och erfarenhet från liknande industri. För att arbeta i produktion behöver du kunna arbeta skift.

Utöver produktionen kan du även arbeta inom följande områden:

Som truckförare på vår utlastning lagrar och lastar du våra produkter med hjälp av motviktstruck – därmed är truckkort B1 ett krav. Vid utlastning är det du som säkerhetsställer kvalitet på godset och att rätt antal kilo och kolli lastas. Tjänsten avser dagtidsarbete.

För dig som är intresserad av att köra hjullastare söker vi också lastmaskinförare där din primära arbetsuppgift består av att förse produktionen med råvaror genom att lossa och dosera rätt mängd kartongbalar. Då du framför Lastmaskin är lastmaskinskort (C2) ett krav och erfarenhet är meriterande. Tjänsten avser antingen dagtid eller skiftarbete.

På vårt laboratorium kan du jobba med allt från kvalitetskontroll av vår kartong till kemiska analyser, dokumentation och kalibrering av laboratorieinstrument. Tjänsten avser antingen dagtid eller skiftarbete.

Som säljkoordinator på vårt Customer Service Center hanterar du order, transportbokning och andra förfrågningar från våra kunder. Det är meriterande med utbildning och/eller yrkeserfarenhet med inriktning mot ekonomi/försäljning/spedition/logistik. Tjänsten är en dagtidstjänst.

Vi har även behov av personal till andra typer av tjänster på vår underhållsavdeling såsom mekaniker och automationstekniker samt förrådsmedarbetare där du bland annat arbetar med godsmottagning och lastning/lossning av olika typer av gods.

Grundkravet för att sommarjobba hos oss är att du har fyllt 18 år och har som lägst godkänd gymnasiekompetens eller ska påbörja det sista året på din gymnasieutbildning. Som person tycker du om att samarbeta med andra människor, är nyfiken, noggrann och intresserad av teknik.

Vår semesterperiod sträcker sig från juni till augusti och därmed behöver du finnas tillgänglig för arbete under hela denna period då du ersätter ordinarie personals frånvaro. Upplärningstiden varierar från tjänst till tjänst där vissa tjänster i produktionen innebär en upplärning på heltid redan innan sommaren. För dig som kan börja arbeta tidigare kan det finnas möjlighet till vikariat på någon av våra avdelningar redan under tidiga våren. Tillsättning kan ske omgående så vänta inte med din ansökan.

Varmt välkommen med din ansökan!

Läs mer här: Länk till originalannons alternativt annonsörens sajt