Norrköping

Fiskeby Board söker Projektchef

Fiskeby Board satsar stort på utveckling och investerar för framtiden – både när det gäller mjuka och hårda värden i företaget, där projektavdelningen är av stor betydelse för verksamhetens satsningar. Projekt på Fiskeby kan bestå av ombyggnation eller nyinstallation av utrustning och innefattar det mesta inom anläggning såsom process, el, mekanik, automation och bygg.

I din roll som Projektchef på Fiskeby Board ansvarar du för att leda, driva och ut­veckla arbetet och processerna inom Projektavdelningen. Avdelningen består av fem ingenjörer/projektledare med olika inriktningar, vilka är direkt underställda dig. Projektavdelningen är en utförarorganisation och verkar utifrån ett inkommande behov från företagets övriga avdelningar.

Du leder och ansvarar för arbetet med för­projekt/analys, kalkylering, ansökan om pengar internt samt genomförandet av aktuellt projekt. Ofta sker projektgenomförande i samarbete med externa aktörer i form av leverantörer och konsulter. Du säkerställer att projektavdelningens uppdrag genomförs i enlighet med upprättad kalkyl och för området gällande regelverk. Du ingår även i Fabriksledningsgruppen och rapporterar till Teknisk Chef.

Rollen som Projektchef är komplex och en omväxlande tillika utvecklande tjänst med intressanta möjligheter för rätt person. Behovet av nyinvesteringar är omfattande och ditt arbete är av stor betydelse för verksamhetens framtid. Fiskeby Board har en tight organisation med korta beslutsvägar samt en stark engagerad ägare.

Det är en utåtriktad roll som innebär ett nära samarbete med såväl interna som externa kontakter, såsom den egna gruppen, Underhåll, Drift, Skydd och Säkerhet samt underleverantörer/konsulter, myndigheter och kommunen.

Kvalifikationer

Vidare ser vi att du har en teknisk högskoleutbildning med några års erfarenhet av projektledning, har du dessutom erfarenhet av ledarskap är det ett plus. Intresse för teknik är en förutsättning och meriterande är erfarenhet från processindustrin, riskbedömningar och arbetsmiljöfrågor. För tjänsten behövs goda kunskaper, både muntligt och skriftligt, i svenska och engelska.

Läs mer här: Länk till originalannons alternativt annonsörens sajt
Annons

Trippel för Antalis – tre nya storformatssäljare på plats

Antalis förstärker sin organisation genom att anställa ytterligare två säljare till sin avdelning för storformat och visuell kommunikation.

– Det är med stor glädje som vi hälsar Christer Sehlstedt och Jonas Lundström välkomna till Antalis när dom nu båda tar klivet över till oss. Både Christer och Jonas har tillträtt sina nya roller sedan början av augusti. De är, tillsammans med Andreas Andersson som började i mars, viktiga delar i Antalis satsning att växa ytterligare inom storformatsmarknaden, säger Jonas Palmgren på Antalis

Alla har lång erfarenhet inom ”viscom” och storformat, bland annat från Scandraft där alla tre har jobbat tidigare, och kommer förstärka Antalis position med sin kunskap och kontaktnät, skriver man i ett meddelande.

– Vårt mål är att bli en ännu bättre leverantör och partner till våra kunder och dessa båda rekryteringar ett viktigt steg i rätt riktning för vår strategi.

redaktionen@branschkoll.se
Annons

Äntligen dags för mässa

På onsdag är det ÄNTLIGEN dags att träffas på riktigt, det är nu ganska exakt 2,5 år sedan Nordic Profile Fair hölls senaste gången på Elmia.

Årets mässa hålls den 17-18 augusti (onsdag, torsdag) och kommer även sändas live i samarbete med Onlinemässan, mer information om det hittar du här.

Nytt för i år är också att ingång till mässan sker via ingång Syd, mässan hålls i Hall C.

Cirka 100 utställare är klara, fullständig utställarlista hittar du här.

Branschkoll kommer vara på plats och prata med så många vi hinner, om du ser oss i korridorerna tveka inte på att säga hej och prata lite.

redaktionen@branschkoll.se
Annons

Stor New Wave-ÅF förvärvad

Konsolideringen i kedjan fortsätter.

redaktionen@branschkoll.se
Annons

Wenaas anställer branschveteran till sin Sverigesatsning

redaktionen@branschkoll.se
Annons