Löddeköpinge

Felestad söker Säljsupport

Nu söker Felestad i Löddeköpinge Säljsupport inom B2B. Älskar du sälj och brinner för att ge kunderna bästa tänkbara service, då är detta en tjänst för dig! Sedan 2021 ingår Felestad i Felestad gruppen och tillsammans är de på väg på en spännande resa med stora ambitioner. Du kommer att vara en viktig person i företagets fortsatta resa.
Tjänsten är en fast anställning hos Felestad i Löddeköpinge och rekryteringen sköts av Dreamwork.

Om verksamheten
Felestad New Wave Profile startades 1986 och är i dag ett av de ledande företagen i profilbranschen inom profil- och arbetskläder, gåvor, profilprodukter och expomaterial. Allt från välkända varumärken. De tillhandahåller totallösningar från idé och formgivning till produktion, tryck, webbshopslösningar, lagerhållning och distribution.

De är ett team på ca 30 professionella och glada medarbetare som drivs av passion, stort engagemang samt levererar service utöver det vanliga.
Besök gärna deras hemsida och webbshop: www.felestad.se

Mer om tjänsten
I dina arbetsuppgifter ingår bland annat:
* Att ta fram förslag på produkter utifrån kundernas önskemål och sedan ansvara för säljprocessen, från offert till beställning, förädling och leverans.
* Löpande hantering av kundserviceärenden, via mail och telefon.
* Att ta emot kunder som besöker deras show-room samt att hantera utleveranser.

Din profil
Vi söker dig som har erfarenhet av försäljning och har hög arbetsmoral. Du är van att ha många bollar i luften och har en inställning att ingenting är omöjligt. Du kommer vara en viktig länk mellan Felestad och deras kunder, så det är viktigt att du är social och gillar att erbjuda service på högsta nivå.
Vi ser gärna att du har arbetat med försäljning och kunddialog tidigare, gärna i liknande roll.
Du är strukturerad och ansvarstagande och van att arbeta självständigt och kan ta egna initiativ såväl som att du har förmåga att teama med dina kollegor och övriga viktiga funktioner i företaget. Periodvis kan det bli hög arbetsbelastning så det är viktigt att du trivs där det emellanåt är ett högre tempo.
Du har god datorvana och om du har erfarenhet av att jobba i affärssystemet Visma Administration är det ett plus. Har du arbetat i profilbranschen ser vi det som en fördel men det är inget krav.

Läs mer här: Länk till originalannons alternativt annonsörens sajt
Annons