Stockholm

FCB Fältman & Malmén söker produktionsledare

Om rollen:
Vi söker en produktionsledare som har erfarenhet av att driva produktion i mindre team. Som produktionsledare samordnar och leder du processen i produktionsfasen.

Du samarbetar nära våra kundansvariga projektledare och tillhandahåller god kontakt med underleverantörer, ser till att våra produktionsteam håller tidplan och att korrektur görs kvalitativt.

Dina ansvarsområden:

· Samordna och leda processer i produktionsfas

· Upprätta kontaktrapporter och ansvara för korrektur

· Rapporteringsansvar till kundansvarig projektledare

· Ansvar för inköp av bland annat bildrättigheter, övriga inköp samt ha den ytterst kontakten med underleverantörer samt samarbetspartners.

Om dig:
· Du har 3-4 års erfarenhet som produktionsledare eller marknadskoordinator från reklambyrå, mediabyrå, digitalbyrå eller marknadsavdelning.

· Du är van att ha flera produktioner i gång samtidigt och tummar aldrig på kvaliteten.

· Du är noggrann och kommunikativ.

· Du har en akademisk utbildning inom Ekonomi/marknadsföring och det är meriterande om du även har en kortare yrkesutbildning inom produktionsledning.

· Det är krav att du har flytande språkkunskaper i både svenska och engelska.

· Vi ser gärna att du har en målbild att inom en överskådlig framtid ta dig an egna projekt och utvecklas till operativ projektledare.

Om oss:
Vi på FCB Fältman & Malmén ser kreativitet som en ekonomisk hävstång för våra uppdragsgivare. Det handlar om att skapa försäljning idag och bygga starka varumärken över tid. Som fullservicebyrå jobbar vi på både nationell och nordisk marknad, främst med områdena strategi, idé, design, film, digitalt content, SOME, produktion och kommunicerar inom B2C, B2B, B2I, B2S. Vi har även en studio för film och ljud.

FCB Fältman & Malmén är partner med det globala byrånätverket FCB och vi är stolta över att vara utsedda till Årets Byrå 2021 i Sverige!

Låter detta som något för dig? Hör av dig med CV och personligt brev redan idag då intervjuer sker löpande.

Omfattning: Heltid
Ort: Stockholm

Läs mer här: Länk till originalannons alternativt annonsörens sajt
Annons

Hållbarhet topp-prioriterat hos europeiska marknadschefer

redaktionen@branschkoll.se
Annons

Klimatkalkylator för trycksaker – Det här är nästa steg för Climate Calc

Klimatkalkylatorn Climate Calc, som används av nära tio svenska tryckerier och över hundra i Europa, ska nu ta nästa steg i utvecklingen.

redaktionen@branschkoll.se
Annons

Vill att tidskrifter ska klimat-certifieras med Climate Calc

redaktionen@branschkoll.se
Annons

3.600 kvm solceller installeras på Exaktas tak

Exakta installerar solceller på taket. Fastighetsbolaget Mileway och energiföretaget Luma Energy bygger nu en av Malmös största solcellsanläggningar på tak. Anläggningen får 3.586 kvadratmeter solceller på totalt 598 KW, skriver man i ett meddelande.

Arbetet ska vara klart i slutet av februari 2023. I samband med installationen får byggnaden också en Breeam Miljöcertifiering och man ser över energibesparande åtgärder i fastigheten.

– Att fylla våra tak med solceller är något vi arbetat mot en längre tid. Nu är vi otroligt glada för att inom kort kunna producera grön el till fastigheten, som kommer att användas i driften av vår dagliga verksamhet, ett stort steg åt rätt håll i Exakta Groups hållbarhetsstrategi, säger Håkan Larsson, vd på Exakta.

redaktionen@branschkoll.se
Annons
Annons
Annons
Annons