Stockholm

FCB Fältman & Malmén söker produktionsledare

Om rollen:
Vi söker en produktionsledare som har erfarenhet av att driva produktion i mindre team. Som produktionsledare samordnar och leder du processen i produktionsfasen.

Du samarbetar nära våra kundansvariga projektledare och tillhandahåller god kontakt med underleverantörer, ser till att våra produktionsteam håller tidplan och att korrektur görs kvalitativt.

Dina ansvarsområden:

· Samordna och leda processer i produktionsfas

· Upprätta kontaktrapporter och ansvara för korrektur

· Rapporteringsansvar till kundansvarig projektledare

· Ansvar för inköp av bland annat bildrättigheter, övriga inköp samt ha den ytterst kontakten med underleverantörer samt samarbetspartners.

Om dig:
· Du har 3-4 års erfarenhet som produktionsledare eller marknadskoordinator från reklambyrå, mediabyrå, digitalbyrå eller marknadsavdelning.

· Du är van att ha flera produktioner i gång samtidigt och tummar aldrig på kvaliteten.

· Du är noggrann och kommunikativ.

· Du har en akademisk utbildning inom Ekonomi/marknadsföring och det är meriterande om du även har en kortare yrkesutbildning inom produktionsledning.

· Det är krav att du har flytande språkkunskaper i både svenska och engelska.

· Vi ser gärna att du har en målbild att inom en överskådlig framtid ta dig an egna projekt och utvecklas till operativ projektledare.

Om oss:
Vi på FCB Fältman & Malmén ser kreativitet som en ekonomisk hävstång för våra uppdragsgivare. Det handlar om att skapa försäljning idag och bygga starka varumärken över tid. Som fullservicebyrå jobbar vi på både nationell och nordisk marknad, främst med områdena strategi, idé, design, film, digitalt content, SOME, produktion och kommunicerar inom B2C, B2B, B2I, B2S. Vi har även en studio för film och ljud.

FCB Fältman & Malmén är partner med det globala byrånätverket FCB och vi är stolta över att vara utsedda till Årets Byrå 2021 i Sverige!

Låter detta som något för dig? Hör av dig med CV och personligt brev redan idag då intervjuer sker löpande.

Omfattning: Heltid
Ort: Stockholm

Läs mer här: Länk till originalannons alternativt annonsörens sajt
Annons

De får stöd för att utveckla PFAS- och plastfria livsmedelsförpackningar

Vinnova går in med pengar.

redaktionen@branschkoll.se
Annons

Framtidens förpackning ska utnyttja naturens uppfinningsrikedom

It’s a Wild Life! Det är dags för Pida och i år ska deltagarna hämta inspiration från naturen.

It’s a Wild Life! är temat för Billerudkorsnäs designtävling Pida 2022, där 350 designelever från sju länder gör sitt bästa för att inspirera och imponera med egna tolkningar av vad förpackningsdesign kan lära av naturen.

Pidas idé är att lyfta fram unga, nytänkande talanger för att främja hela förpackningsindustrins utveckling.

It’s a Wild Life är ett tema som uppmuntrar deltagarna att utforska naturens egen uppfinningsrikedom, säger Anders Gathu, Marketing Manager Cartonboard på Billerudkorsnäs som arrangerar Pida. De får hitta egna sätt att använda sig av de vackra och sinnrika lösningar som finns överallt i naturen när det gäller former, mönster, funktioner och hållbarhet.

Packaging Impact Design Award (PIDA) har sedan starten 2005 engagerat tusentals designelever över hela världen. Lokala event kommer att ske under maj och juni och en internationell vinnare kommer att krönas vid den förpackningsmässan Luxe Pack Monaco den 3 oktober 2022.

Mer information om Pida 2022 finns här.

– Vi skapade PIDA för att röra om i grytan och utmana inom förpackningsbranschen, säger Lena Dahlberg, Manager Application Development Paperboard på BillerudKorsnäs. Och det tycker vi att vi lyckats med. PIDA är en frisk fläkt för hela branschen, och eleverna överträffar sig själva år efter år, säger hon i ett pressmeddelande.

redaktionen@branschkoll.se
Annons

Pacson rekryterar nyckelpersoner inom hållbarhet

Sedan några veckor tillbaka är Henric Wahlgren och Henri Waher på plats hos på Pacson.

Henric kommer senast från en tjänst som projektledare hållbar utveckling på Södra Munksjön Utveckling och blir ny hållbarhetsstrateg hos Pacson.

Henri rekryterades från AW technologies där han varit projektledare kvalitetsutveckling och går in i en roll som kvalitetsansvarig på Pacson, enligt ett linkedininlägg.

redaktionen@branschkoll.se
Annons

Finsk förpackningstryckare investerar i tiofärgare

En tiofärgs flexopress med 1.600 mm bredd.

redaktionen@branschkoll.se
Annons
Annons
Annons
Annons