Stockholm

Falk & Ross söker säljare

Egenföretagare / Agent

Arbetsbeskrivning:

Som säljare hos oss kommer du arbeta dagligen med kundkontakt och försäljning till både nya och befintliga kunder din arbetsyta är i huvudsak Stockholm med omnejd samt norra Sverige. Till din hjälp får du ett 50 tal av branschens bästa varumärken samt en välsmord logistikmaskin med 3 lager i Europa. Kundtjänst och supporttjänster är centraliserade till Bryssel med svensktalande medarbetare.

Din profil:

Vi söker en redan etablerad person som har kunskap från företagsmarknaden gärna med en bred kunskap inom textil industrin.

Du ska ha lätt för siffror och vara detaljorienterad men samtidigt ha koll på helheten. Du är strukturerad men tänker gärna utanför boxen och kommer med idéer om förbättringar och stödjer verksamheten genom kreativitet och kontroll. Du för dig lika lätt i kundmötet inför 50 personer som i ett teamsmöte för en person.

Du har förmågan att få lyssnarna att trollbindas i dina möten.

Övriga önskemål:

  • Drivande, proaktiv, självgående och inflytelserik som person
  • Kunna jobba med frihet under ansvar
  • Vana att arbete i Microsofts program samt Sales Force CRM system.
  • Anställningsomfattning är heltid /Agent / finansierings finns vid uppstart.

Ansökan:

Du är välkommen med din ansökan eller CV till Lars Andrén.

l.andren.agent@falk-ross.com

+47 705 221 390

Läs mer här: Länk till originalannons alternativt annonsörens sajt
Annons

Trycker fotoprodukter för en miljard – här berättar grundaren om strategier och utmaningar

”Det är ett digitalt spel som man måste vara bra på att spela”.

redaktionen@branschkoll.se
Annons

Ny tjänst ska öka återvinningen av grafiskt kampanjmaterial

redaktionen@branschkoll.se
Annons

Viva Magenta är Pantone-färgen 2023

Viva Magneta är en lite mörkare version av Magneta som ”vibrerar av entusiasm och kroppslig styrka”, med rötter från naturen har Pantone 18-1750 sitt ursprung i den röda färgfamiljen.

Årets färg är kraftfull, det är en ny animerad röd färg som badar i ren glädje och uppmuntrar till experiment och till att uttrycka sig själv. Det är en elektrisk, gränslös nyans som står ut och välkomnar alla med en rebellisk själ, skriver Pantone i ett pressmeddelande.

Pantone menar att i den här teknologiska tiden vill vi bli inspirerade av naturen och det som är riktigt”, Viva Magneta har liknade röd ton som koschenill eller karmi, den färg som framställ från en vis typ av löss.

Som vanligt släpps årets färg tillsammans med en mugg – som snabbt sålde slut. Pris: 20 dollar.
redaktionen@branschkoll.se
Annons

Allmedia i Malmö köper en HP Indigo

Malmöbaserade Allmedia väljer att ta nästa steg för sitt tryck med en press från HP Indigo. Man investerar i en HP Indigo 7800 med sex färgverk och det är Visutech som levererar och installerar den nya pressen i januari 2023.

– Investeringen i en HP Indigo är ett bevis på att Allmedia satsar på kvalitet i första hand och med den nya tryckpressen kan vi bredda vårt utbud till våra kunder, säger Jonas Rydje vd för Allmedia.

Man skriver i ett meddelande att med den nya pressen kan Allmedia erbjuda ett större, mer mångsidigt och varierat utbud av tryckmaterial, med färgade papper, plast och transparenta material. Den nya tryckpressen klarar även av att trycka på tjockt material, upp till 400 micron, utan att gå ner i hastighet. Med funktionen EPM (Enhanced Productivity Mode), där man trycker med CMY istället för CMYK, ökar man hastigheten från 120 ppm till 160 ppm. Dessutom till en lägre körkostnad.

redaktionen@branschkoll.se
Annons