Falkenberg

Falk Graphic söker Produktionsansvarig

Falk Graphic är ett tryckeri i Falkenberg med lång erfarenhet. Falk Graphic är tillsammans med Ruter AB i Laholm och Ruter AB i Vellinge en av Sveriges största grafiska koncerner med bred produktionskapacitet inom de flesta grafiska inriktningarna och med försäljning till alla de skandinaviska länderna.

För att bli ännu starkare söker vi nu en skicklig Produktionsansvarig med placering i Falkenberg. Den vi söker skall ha god förståelse för företagandets villkor och ha en tydlig syn på ledarskap och medarbetarskap. Helhetsperspektivet är viktigt.

Viktigt är också fokus på det goda medarbetarskapet, där engagemang och arbetsglädje är viktiga nyckelord för bolaget.

Här några nyckelord för att beskriva tjänsten;

– Ansvara för produktionen i verksamheten
– Vara navet mellan försäljning och produktion
– Driva och utveckla verksamheten
– Planera och strukturera inköp rörande produktionen – Ansvara för arbetsmiljö
– Ansvara för och utveckla personalen

Vi ser med fördel att du har grafisk erfarenhet, men det är inte nödvändigt. Förståelse för processteknik/produktionsteknik är väsentligt.

När det kommer till dina personliga egenskaper vill vi att du

– Har vilja och förmåga att självständigt ta till dig nya kunskaper – Vara noggrann och ha ett sinne för detaljer
– Ha god datorvana som grund för att lära dig det yrkesspecifika – Vara prestigelös och nyfiken

Har du tidigare erfarenheter från yrket är det självklart både meriterande och en konkurrensfördel.

Varmt välkommen med din ansökan.

För frågor gällande tjänsten kontakta Jobbolaget och Claes Andersson på 0735-18 15 20.

Observera att urval görs löpande och anställning kommer ske när vi har hittat rätt person.

Var ligger arbetsplatsen?

Tryckerivägen 1, 311 23 FALKENBERG

Arbetsgivaren

www.falkgraphic.se

Sök jobbet
Ange referens Produktionsansvarig i din ansökan

Ansök via mejl

Mejla din ansökan till cv@jobbolaget.se

Läs mer här: Länk till originalannons alternativt annonsörens sajt
Annons

Ska sälja tryckeriet efter bara några år i branschen

redaktionen@branschkoll.se
Annons

Namn- och ägarbyte på mindre tryckeri

redaktionen@branschkoll.se
Annons

Lanserar taktila skyltar

Skyltmax berättar att man nu har lanserat taktila skyltar i sitt sortiment. Detta gör man för att det är ”en efterfrågad produkt som kompletterar företagets tidigare sortiment”.

– För oss är det viktigt att göra skyltar som är tillgängliga för alla. Det är dessutom en mycket efterfrågad produkt bland våra kunder säger produktionschef Andreas NeanderSkyltmax.

En taktil skylt är att hjälpmedel som möjliggör information via både syn och känsel. Allmänna platser och publika lokaler ska enligt lag vara tillgängliga för alla. Informationen skrivs ut i punktskrift, även kallat braille och det finns speciella standarder man följer vid tillverkning.

Läs också: TMG lanserar nischad e-handel för skyltar

– Våra taktila skyltar består av ett akrylmaterial som är reptåligt och har en fin yta. Detta är extra viktigt då skyltarna läses av via både känsel och syn, berättar Andreas vidare.

Skyltarna tillverkas enligt riktlinjer i Svensk standard SS 30600:2015 och följer punktskriftsnämndens skrivregler för punktskrift.

Signmax, bolaget bakom Skyltmax, har idag 69 anställda och omsatte 122 miljoner kronor under helåret som slutade sista april 2021. Bolagets huvudkontor och produktion ligger i Landvetter utanför Göteborg.

redaktionen@branschkoll.se
Annons

Se ”pilotavsnittet” av Branschkollen här – ny videopodd från Branschkoll

BLOGG: Här kommer en sommarhälsning från Branschkolls redaktion med en nyhet inför hösten.

Vi har under en tid diskuterat hur vi kan dela innehållet på Branschkoll i fler kanaler och landat i att en videopodd är ett kul och bra alternativ.

Tanken är att Branschkolls redaktörer ska diskutera aktuella händelser inom print, promotion och pack en gång varje månad.

”Tanken var aldrig att publicera”

I veckan gjorde vi ett test – ett Pilotavsnitt – och tanken var inte att publicera det. Det är en hel del jobb kvar med innehållet, strukturen, grafiken och övergångar. Men vi tycker att vi kom rätt så nära känslan som vi tänkt oss – och därför kan du nu se det allra första avsnittet nedan.

Som du ser presenterar vi också några av våra partners – de som har våra större annonsformat på branschkoll.se – och tanken är också att skapa nya möjligheter för företag att synas även i det här nya formatet.

Som sagt – ett första pilotavsnitt för att testa konceptet. I höst drar vi igång på riktigt med ett slipat upplägg, bättre grafik och schyssta övergångar :-). Hör gärna av dig med feedback – så kan vi göra detta så bra som möjligt!

redaktionen@branschkoll.se
Annons
Annons
Annons
Annons