FaberExposize söker Senior Operations Support

FaberExposize

Ett sportevenemang. En mässa. En ny logga. En butikskampanj. Oavsett om det gäller ett internationellt projekt, ett lokalt event, eller ett reklambudskap i din butik, finns det alltid en anledning till att ta fram en flagga, banderoll, vepa eller skylt. FaberExposize ser till att ditt budskap syns optimalt!

Vill du ha ett roligt och varierande arbete som innehåller många olika uppgifter varje dag? Då ska du söka tjänsten som Senior Operations Support på FaberExposize på Lidingö, välkommen med din ansökan!

Om tjänsten

På det nordiska försäljningskontoret arbetar idag sju personer med mängder av spännande kunder i en bransch som utvecklas snabbt.
Som Senior Operations Support kommer du att fylla en viktig roll i en stor del av verksamheten. Du agerar säljstöd och projektsupport genom hela kedjan från offert till leverans. I dina arbetsuppgifter ingår följande:

  • Koordinera logistik, kommunicera med produktion och transportörer.
  • Support till säljteamet med stora kunder och projekt.
  • Daglig kundkontakt och orderhantering, svara på frågor och lösa problem.
  • Hantera och koordinera inköp från olika kanaler.

Det är mycket att hålla reda på, vilket innebär en inlärningsprocess och utvecklingsmöjligheter framöver.

Vem är du?

Du som söker denna tjänst har några års arbetserfarenhet från en liknande administrativ roll med fokus på kunder och service. Det är positivt om du har erfarenhet från tryckbranschen och en fördel om du har arbetat med logistik.

Det allra viktigaste är vem du är som person och för att lyckas i denna roll ser vi att du:

  • Är proaktiv, ansvarstagande, noggrann och lösningsorienterad.
  • Tycker om att ha kontakt med kunder och är snabb på att ge service till andra.
  • Har god förmåga att kommunicera på svenska och engelska i tal och skrift.
  • Har lätt att ta till dig ny information och ser framtida utvecklingsmöjligheter som något positivt.
  • Är flexibel och trivs i ett litet företag där man hjälper varandra för att få jobbet gjort.

Intresserad?

Denna rekrytering avser en tillsvidareanställning på heltid med 6 månaders provanställning. I rekryteringsprocessen samarbetar FaberExposize med 360 Rekrytering & Interim AB. Varmt välkommen med din ansökan på www.360rekrytering.se, urval och intervjuer sker löpande. Vid frågor är du välkommen att ringa rekryteringskonsult Ulrika Lewander 070-841 92 21.

Om FaberExposize

Faber är ett familjeföretag med över 80 års erfarenhet inom tryckbranschen. Vi utvecklar och marknadsför skyltningsmaterial på många olika material såsom textil, folier, papper och kartong, PVC och hårda material, både för inomhus och utomhus. Vi levererar flaggor, banderoller, skyltar och displays, dekaler, parasoller och tält, storformat och diverse produkter för din interiör. Vår ambition är att ha ett heltäckande sortiment av skyltningsmaterial för all tänkbar exponering. Vi fokuserar främst på kunder som projekt- och eventbyråer, reklambyråer, butiksinredare, mediebyråer, inköpskonsulter och återförsäljare.
Idag är FaberExposize en koncern med försäljningsenheter runtom i världen och produktionsanläggningar i både Europa och Asien. Vårt nordiska huvudkontor i Stockholm levererar allt från enstaka produkter till specialanpassade lösningar inklusive distribution, montage och lagring.

Läs mer på faberexposize.se.

Läs mer här: Länk till originalannons alternativt annonsörens sajt

Unitedprofile anställer Sale support

Senaste tillskottet på Unitedprofile är Jonatan Hillerstig som kliver in i rollen som sale support och kommer bland annat jobba med kunder och support.

Här har ni nästa stjärna på Unitedprofile! Välkommen Jonatan Hillerstig som kliver direkt in och axlar rollen som Sale support! Jonatan kommer närmast från återförsäljarledet där han jobbat under sex år. Hos oss på Unitedprofile så kommer han ansvara för kundrelationer genom support, försäljning och utbildning, skriver Unitedprofile till Branschkoll.

redaktionen@branschkoll.se

De får dela på upphandling värd 13 miljoner

redaktionen@branschkoll.se

Två branschaktörer gjorde upp i domstol rörande dåliga munskydd – fick betala tillbaka 180.000

munskydd skyddsutrustning
redaktionen@branschkoll.se

Konsumentverket släpper riktlinjer för vad som gäller kring miljömarknadsföring

hållbarhet miljö

Du som är påläst, tydlig och ärlig inom miljömarknadsföring har allt att vinna.

redaktionen@branschkoll.se