Stockholm

FaberExposize söker Senior Operations Support

Ett sportevenemang. En mässa. En ny logga. En butikskampanj. Oavsett om det gäller ett internationellt projekt, ett lokalt event, eller ett reklambudskap i din butik, finns det alltid en anledning till att ta fram en flagga, banderoll, vepa eller skylt. FaberExposize ser till att ditt budskap syns optimalt!

Har du erfarenhet av inköp och logistik och vill ha en bred och ansvarsfull roll på ett växande och familjärt företag? Då ska du ta chansen nu när vi rekryterar en Senior Operations Support med fokus på inköp, logistik och lager till FaberExposize på Lidingö. Välkommen med din ansökan!

Om tjänsten
FaberExposize växer och behöver stärka upp teamet Operations Support med ännu en medarbetare. På det nordiska huvudkontoret arbetar idag tio personer med mängder av spännande kunder i en bransch som utvecklas snabbt. Produktionen sker i Europa och Asien och leveranstiderna är oftast mycket viktiga. Det är här du kommer in. Med fokus på att koordinera inköp och logistik samt se till att lagervaror finns inne kommer du att fylla en viktig funktion för verksamheten.

I dina arbetsuppgifter ingår följande:

  • Självständig hantering av offerter, order och leveranser
  • Support till säljare med strategiska inköp och hantering av lagervaror
  • Ansvar för att koordinera logistik som större båtfrakter och ha kontakt med fraktbolag
  • Ansvar för att lagervaror finns på lager och att följa upp med säljare
  • Viss direktkontakt med kunder

Goda möjligheter till utveckling inom företaget finns framöver.

Vem är du?
Du som söker denna tjänst har några års arbetserfarenhet inom inköp och logistik. Det är meriterande om du har erfarenhet från tryckbranschen. Vi ser gärna att du har en eftergymnasial utbildning. Du har god förmåga att kommunicera på svenska och engelska i tal och skrift.

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och för att lyckas i denna roll önskar vi att du är:

  • proaktiv, ansvarstagande, noggrann och lösningsorienterad
  • flexibel och trivs i ett mindre företag där man hjälper varandra för att få jobbet gjort

Intresserad?
Denna rekrytering avser en tillsvidareanställning på heltid med 6 månaders provanställning. I rekryteringsprocessen samarbetar FaberExposize med 360 Rekrytering & Interim AB. Varmt välkommen med din ansökan på www.360rekrytering.se, urval och intervjuer sker löpande. Vid frågor är du välkommen att ringa rekryteringskonsult Ulrika Lewander 070-841 92 21.

Om FaberExposize
FaberExposize är i grunden ett familjeföretag som idag vuxit till att vara en del av en större produktionskedja. Vi har försäljningsenheter runtom i världen och produktionsanläggningar i både Europa och Asien. Vårt nordiska huvudkontor i Stockholm levererar allt från enstaka produkter till specialanpassade lösningar inklusive distribution, montage och lagring. Läs mer på faberexposize.se.

Läs mer här: Länk till originalannons alternativt annonsörens sajt
Annons