Stockholm/Rosersberg

Expohouse söker Grafisk operatör

Expohouse är en helhetspartner inom mässa, event och inredning för butik och offentlig miljö. 

Vi har ett heltäckande tjänsteutbud som sträcker sig från idé- och konceptutveckling, design och konstruktion, tillverkning och logistik till etablering och underhåll. Vi har komplett grafisk-, plast- och träproduktion internt där vi hanterar unika och skräddarsydda kunduppdrag, från prototyper och enstaka exemplar till stora serieproduktioner.

Vi söker en proffsig grafisk operatör med erfarenhet av grafisk produktion, där vi använder den senaste tekniken med digitaltryck för storformat, 3Dprint samt tillhörande efterbehandling. 

Du kommer huvudsakligen att producera och efterbehandla print, folie och vinyl etc. Vi har en gedigen grafisk produktion där du kommer hantera planprinter, rullprinter, folieskärare samt efterbehandling av material. Foliering och car-wrapping förekommer och kan bli ett större inslag då rollen utvecklas. Du kommer att ta emot och bekräfta order från interna och externa beställare, kvalitetssäkra arbetet, hantera underhåll på maskiner och verktyg samt sträva efter ett effektivt produktionsflöde. Foliering och montering på plats hos våra uppdragsgivare förekommer vid behov.

För att lyckas i den här rollen tror vi att du har minst två års erfarenhet av grafisk produktion, storformat. Du har goda kunskaper inom AI, ID, PS och övrig RIP-programvara. Du har goda engelskkunskaper i tal och skrift, flytande svenska i tal och skrift samt B-körkort. Truckkort är ett plus. Då arbetet innefattar många varierande arbetsuppgifter tror vi att du som person gillar att hjälpa till där det krävs. Med ett stort inslag av korta deadlines tror vi att du är lösningsorienterad, flexibel och trivs när det händer mycket. Då du kommer att jobba både enskilt och i team, tror vi att du är en ansvarsfull, engagerad och social lagspelare som bidrar till en kreativ och god stämning.

Expohouse är en arbetsplats med en tydlig ”vi”-känsla och stark gemenskap. Vi är många olika specialister under ett och samma tak vilket bidrar till en bred kompetens och blandade erfarenheter. Vi hugger i och vi löser saker. Vi vill framåt. Det finns alltid någon att fråga vid behov av hjälp och vi har nära för att prata med varandra oavsett vad vi jobbar med. Vi har ett starkt kund- och leveransfokus där alla ställer upp och gör sitt allra yttersta. Vi är stolta över att leverera bra kvalitet genom hela produktionsprocessen. Med över 20 år i branschen är vi främst verksamma på den nordiska marknaden och genomför även projekt i Europa, Nordamerika och Asien årligen. Vårt huvudkontor och produktionsenhet ligger i Rosersberg norr om Stockholm och består av ljusa och trevliga kontorsmiljöer, 4000 kvm höglager, trä, plast och grafisk produktion i samma byggnad. Vi genomför över 1500 projekt varje år av varierande storlek och karaktär. Vi har vunnit flera fina utmärkelser tillsammans med våra uppdragsgivare och partners, och vi jobbar ständigt med att ligga i framkant för att hitta nya lösningar och möjligheter att utvecklas.

Tjänsten är en tillsvidareanställning. Vi tillämpar 6 månaders provanställning. 

Skicka in din ansökan via vårt rekryteringsverktyg och hör av dig produktionsansvarig Marcus Callemo, eller HR Ida Ekervärn Barosen om du har frågor om tjänsten eller vill veta mer om oss. Varmt välkommen med din ansökan. Vi tar ej emot ansökningar via e-post.

Läs mer här: Länk till originalannons alternativt annonsörens sajt
Annons

Posterföretag i konkurs

Andra aktörer ser fortsatt positiv utveckling i nischen.

redaktionen@branschkoll.se
Annons

Naturvårdsverkets fakta om plast – och hur den kan hanteras bättre

IVL har på uppdrag av Naturvårdsverket tagit fram en checklista på hur företag jobba smartare med plast.

redaktionen@branschkoll.se
Annons

Nytt samarbete ska få fler att panta sina förpackningar

Förpackningsinsamlingen, FTI, har inlett ett samarbete med återvinningsappen Bower med målet att ännu fler förpackningar ska lämnas till återvinning.

redaktionen@branschkoll.se
Annons

Ketchup i pappersflaska

Kraft Heinz Company har aviserat att de startar ett samarbete med förpackningsutvecklaren Pulpex för att tillsammans ta fram en träfiberbaserad flaska för Heinz ketchup.

Denna flaska är en del i arbetet för företaget att uppnå målet att alla förpackningar ska vara helt återvinningsbara, återanvändbara eller komposterbara senast 2025. Förutom detta så har företaget målet att vara nettonollutsläppare av växthusgaser senast 2050, säger man i ett pressmeddelande.

– Förpackningsavfall är en utmaning som vi alla måste göra vårt bästa för att ta itu med. Det är därför vi är fast beslutna att vidta åtgärder för att ta fram hållbara förpackningslösningar för våra varumärken. Den nya flaskan är ett exempel på hur vi tillämpar kreativitet och innovation för att utforska nya metoder för att förse konsumenterna med hållbara förpackningar, säger Kraft Heinz vd Miguel Patricio.

redaktionen@branschkoll.se
Annons
Annons
Annons
Annons