Rosersberg

Expohouse söker teknisk projektledare

Vill du jobba med några av världens starkaste och mest spännande varumärken? Vill du ha möjlighet att påverka din egen utveckling och vara del av ett växande företags fortsatta framgång? Är du en driven teknisk projektledare som gillar utmaningar och känner stolthet att leverera hög kvalitet? Då tycker vi att du ska söka dig till oss på Expohouse!

Expohouse är en helhetspartner inom mässa, event och inredningsproduktion för butik och offentlig miljö. Vi har ett heltäckande tjänsteutbud som sträcker sig från idé- och konceptutveckling, design och konstruktion, tillverkning och logistik samt etablering och underhåll.

Vi söker en Teknisk projektledare för att stötta projekt och produktionsgruppen med olika tekniska lösningar för mäss, event, display- och inredningsprojekt.
Rollen omfattar både projektarbete där du understödjer projekt- och produktionsledare med tekniska lösningar för specifika kunduppdrag och produktioner. Men också mer övergripande samordnings- och utvecklingsarbete, där du har en ledande roll i att utveckla vårt arbetssätt och erbjudande kring tekniska och digitala expolösningar.

För att lyckas i den här rollen tror vi att du är praktiskt lagd med ett stort tekniskt intresse och erfarenhet av att jobba med kundprojekt inom mässor, events eller liknande områden där ett stort mått av lösningsorientering och praktisk kreativitet är viktigt.

Du kommer att ha många kontaktytor, både internt och extern vilket gör att du bör vara en god kommunikatör och en engagerad lagspelare.

Vi lägger stor vikt vid din tekniska kompetens inom mäss och event-relaterade projekt. Vi tror att du tycker om att arbeta med flera olika typer av arbetsuppgifter och älskar att ha mycket på gång samtidigt. Det är högt meriterande om du har kompetens inom monterbyggsystem, ljud-ljusteknik samt digital skärm och videoteknik. Vi tror att du är en nyfiken person som tycker om att lära dig nya saker och har en vilja att utvecklas tillsammans med oss. Vi tror också att du trivs i ett högt tempo där förutsättningarna ofta förändras längs vägen för att hitta den bästa lösningen.

Vi erbjuder möjligheten att arbeta i en mycket varierande roll med några av världens starkaste och mest spännande varumärken. Tillsammans med 50 engagerade medarbetare med olika bakgrunder och specialistkompetenser bidrar du till hela bolagets framgång. Tjänsten är en tillsvidareanställning med fast månadslön och bra förmåner.

Läs mer här: Länk till originalannons alternativt annonsörens sajt
Annons