Stockholm

Exakt söker Orderadministratör

Orderadministratör

Skulle du beskriva dig själv som en kommunikativ, strukturerad och driven person som vill jobba i ett växande företag i högt tempo? Har du erfarenhet av att arbeta inom profilbranschen eller annat kundrelaterat arbete? Då kan det här vara tjänsten för dig!

Som Orderadministratör på Exakt kommer du till ett team med duktiga, engagerade och drivna medarbetare där företagskulturen andas teamwork. På Exakt är varje projekt lika viktigt och vi värnar om en hög trivsel på arbetsplatsen!

Om oss

Exakt hjälper sina kunder att ta fram och konkretisera de budskap som kunderna vill förmedla med hjälp av fysiska produkter. Tillsammans med våra kunder utvecklar vi de produkter som bäst kommunicerar budskapet till den avsedda målgruppen, från idé till färdig produkt. 

Sedan Exakt grundades 2004 har vi arbetat efter ledorden engagemang, kreativitet och flexibilitet. Exakt är en byrå som specialiserar sig på bolag med starka och spännande varumärken som ställer höga krav såsom Samsung, Klarna, Tre, Hemglass, Electrolux och Nestlé för att nämna några.

För mer information om oss: www.exakt.se

Om rollen

Som Orderadministratör kommer du att koordinera och administrera orders i olika projekt. Arbetet innefattar kontakt med leverantörer, korrekturhantering, offert och orderhantering samt koordinera logistik till kund. Arbetet är roligt, omväxlande och utvecklande för dig som kan hålla flera processer i gång samtidigt.

Vem är du?

Vi söker dig som är strukturerad, driven och brinner för problemlösning och nöjda kunder. Som person är du även noggrann och ansvarstagande i ditt arbete, gillar att skapa nya relationer och att vara serviceinriktad i din kontakt med både interna och externa ytor. Du kommer arbeta under eget ansvar, både självständigt och i team.

Eftersökta egenskaper:

  • Erfarenhet från branschen eller liknande är meriterande
  • Erfarenhet av produkter och specialproduktioner är meriterande
  • Tidigare kundkontaktrelaterat arbete är meriterande
  • Officepaketet
  • CRM-system, Fortnox och Slack är meriterande
  • Flytande i svenska och god engelska i tal och skrift

Om tjänsten

  • Heltid 100% (dagtid, mån-fre)
  • Placering: Stockholm
  • Tillträde: Snarast eller enligt överenskommelse
  • Sista ansökningsdag: Ingen. Vi går igenom ansökningarna löpande tills vi hittar rätt person

Skicka in ditt CV och personliga brev till funatwork@exakt.se

Ange ”Orderadministratör” i ämnesfältet.

Läs mer här: Länk till originalannons alternativt annonsörens sajt
Annons

Trycker fotoprodukter för en miljard – här berättar grundaren om strategier och utmaningar

”Det är ett digitalt spel som man måste vara bra på att spela”.

redaktionen@branschkoll.se
Annons

Ny tjänst ska öka återvinningen av grafiskt kampanjmaterial

redaktionen@branschkoll.se
Annons

Viva Magenta är Pantone-färgen 2023

Viva Magneta är en lite mörkare version av Magneta som ”vibrerar av entusiasm och kroppslig styrka”, med rötter från naturen har Pantone 18-1750 sitt ursprung i den röda färgfamiljen.

Årets färg är kraftfull, det är en ny animerad röd färg som badar i ren glädje och uppmuntrar till experiment och till att uttrycka sig själv. Det är en elektrisk, gränslös nyans som står ut och välkomnar alla med en rebellisk själ, skriver Pantone i ett pressmeddelande.

Pantone menar att i den här teknologiska tiden vill vi bli inspirerade av naturen och det som är riktigt”, Viva Magneta har liknade röd ton som koschenill eller karmi, den färg som framställ från en vis typ av löss.

Som vanligt släpps årets färg tillsammans med en mugg – som snabbt sålde slut. Pris: 20 dollar.
redaktionen@branschkoll.se
Annons

Allmedia i Malmö köper en HP Indigo

Malmöbaserade Allmedia väljer att ta nästa steg för sitt tryck med en press från HP Indigo. Man investerar i en HP Indigo 7800 med sex färgverk och det är Visutech som levererar och installerar den nya pressen i januari 2023.

– Investeringen i en HP Indigo är ett bevis på att Allmedia satsar på kvalitet i första hand och med den nya tryckpressen kan vi bredda vårt utbud till våra kunder, säger Jonas Rydje vd för Allmedia.

Man skriver i ett meddelande att med den nya pressen kan Allmedia erbjuda ett större, mer mångsidigt och varierat utbud av tryckmaterial, med färgade papper, plast och transparenta material. Den nya tryckpressen klarar även av att trycka på tjockt material, upp till 400 micron, utan att gå ner i hastighet. Med funktionen EPM (Enhanced Productivity Mode), där man trycker med CMY istället för CMYK, ökar man hastigheten från 120 ppm till 160 ppm. Dessutom till en lägre körkostnad.

redaktionen@branschkoll.se
Annons