Stockholm

Exakt söker Orderadministratör

Orderadministratör

Skulle du beskriva dig själv som en kommunikativ, strukturerad och driven person som vill jobba i ett växande företag i högt tempo? Har du erfarenhet av att arbeta inom profilbranschen eller annat kundrelaterat arbete? Då kan det här vara tjänsten för dig!

Som Orderadministratör på Exakt kommer du till ett team med duktiga, engagerade och drivna medarbetare där företagskulturen andas teamwork. På Exakt är varje projekt lika viktigt och vi värnar om en hög trivsel på arbetsplatsen!

Om oss

Exakt hjälper sina kunder att ta fram och konkretisera de budskap som kunderna vill förmedla med hjälp av fysiska produkter. Tillsammans med våra kunder utvecklar vi de produkter som bäst kommunicerar budskapet till den avsedda målgruppen, från idé till färdig produkt. 

Sedan Exakt grundades 2004 har vi arbetat efter ledorden engagemang, kreativitet och flexibilitet. Exakt är en byrå som specialiserar sig på bolag med starka och spännande varumärken som ställer höga krav såsom Samsung, Klarna, Tre, Hemglass, Electrolux och Nestlé för att nämna några.

För mer information om oss: www.exakt.se

Om rollen

Som Orderadministratör kommer du att koordinera och administrera orders i olika projekt. Arbetet innefattar kontakt med leverantörer, korrekturhantering, offert och orderhantering samt koordinera logistik till kund. Arbetet är roligt, omväxlande och utvecklande för dig som kan hålla flera processer i gång samtidigt.

Vem är du?

Vi söker dig som är strukturerad, driven och brinner för problemlösning och nöjda kunder. Som person är du även noggrann och ansvarstagande i ditt arbete, gillar att skapa nya relationer och att vara serviceinriktad i din kontakt med både interna och externa ytor. Du kommer arbeta under eget ansvar, både självständigt och i team.

Eftersökta egenskaper:

  • Erfarenhet från branschen eller liknande är meriterande
  • Erfarenhet av produkter och specialproduktioner är meriterande
  • Tidigare kundkontaktrelaterat arbete är meriterande
  • Officepaketet
  • CRM-system, Fortnox och Slack är meriterande
  • Flytande i svenska och god engelska i tal och skrift

Om tjänsten

  • Heltid 100% (dagtid, mån-fre)
  • Placering: Stockholm
  • Tillträde: Snarast eller enligt överenskommelse
  • Sista ansökningsdag: Ingen. Vi går igenom ansökningarna löpande tills vi hittar rätt person

Skicka in ditt CV och personliga brev till funatwork@exakt.se

Ange ”Orderadministratör” i ämnesfältet.

Läs mer här: Länk till originalannons alternativt annonsörens sajt
Annons