Stockholm

Exakt söker Kreativ projektledare

Kreativ projektledare med fast lön.

Skulle du beskriva dig själv som en kommunikativ, strukturerad och kreativ person som vill jobba i ett växande företag i högt tempo? Har du erfarenhet av att arbeta inom profilbranschen eller kanske som projektledare på en reklambyrå? 

Vill du ta nästa steg inom merch och produktmedia och arbeta med stora bolag och starka varumärken? Då kan det här vara tjänsten för dig! 

Som projektledare på Exakt kommer du till ett team med duktiga, engagerade och drivna medarbetare där man arbetar i egna projekt, men företagskulturen andas teamwork. På Exakt är varje projekt lika viktigt och vi värnar om en hög trivsel på arbetsplatsen!

Om oss

Exakt hjälper sina kunder att ta fram och konkretisera de budskap som kunderna vill förmedla med hjälp av fysiska produkter. Tillsammans med våra kunder utvecklar vi de produkter som bäst kommunicerar budskapet till den avsedda målgruppen, från idé till färdig produkt. 

Sedan Exakt grundades 2004 har vi arbetat efter ledorden engagemang, kreativitet och flexibilitet. Exakt är en byrå som specialiserar sig på bolag med starka och spännande varumärken som ställer höga krav såsom Samsung, Klarna, Tre, Hemglass, Electrolux och Nestlé för att nämna några.

För mer information om oss: www.exakt.se

Om rollen

Vi behöver nu förstärka vårt team med en ny stjärna kommer bli en viktig länk mellan företagets kunder, leverantörer och interna avdelningar. I rollen som projektledare ansvarar du för framtagning av idéer på produkter som passar bäst för den specifika kunden. Vi jobbar inte utifrån kataloger utan med brief från kunden, och ingen dag är den andra lik. 

Du projektleder hela processen, från första kontakt med kund till leverans. Behovsanalys, idéframtagning, design, orderhantering samt distribution. Arbetet är roligt, omväxlande och utvecklande.

Vem är du?

Som person är du kreativ och gillar att komma med nya idéer, du är noggrann i ditt arbete och serviceinriktad i din kontakt med kunder och kollegor. Gillar att skapa nya relationer och ha många kontaktytor såväl internt som externt, nationellt och internationellt. Vi ser även att du är prestigelös, lösningsorienterad och ansvarsfull person som tål högt tempo i perioder. Du kommer arbeta under eget ansvar, både självständigt och i team. 

Kvalificerade egenskaper:

  • Erfarenhet från branschen eller liknande är meriterande
  • Erfarenhet av produkter och specialproduktioner är meriterande
  • Officepaketet
  • CRM-system, Fortnox och Slack är meriterande men inget krav
  • Flytande i svenska och god engelska i tal och skrift

Om tjänsten

  • Heltid 100% (dagtid mån-fre)
  • Placering: Lidingö
  • Tillträde: Snarast eller enligt överenskommelse
  • Sista ansökningsdag: Ingen. Vi går igenom ansökningarna löpande tills vi hittar rätt person.

Skicka in ditt CV och personliga brev till funatwork@exakt.se

Ange ”Kreativ Projektledare” i ämnesfältet.

Läs mer här: Länk till originalannons alternativt annonsörens sajt
Annons

Ska sälja tryckeriet efter bara några år i branschen

redaktionen@branschkoll.se
Annons

Namn- och ägarbyte på mindre tryckeri

redaktionen@branschkoll.se
Annons

Lanserar taktila skyltar

Skyltmax berättar att man nu har lanserat taktila skyltar i sitt sortiment. Detta gör man för att det är ”en efterfrågad produkt som kompletterar företagets tidigare sortiment”.

– För oss är det viktigt att göra skyltar som är tillgängliga för alla. Det är dessutom en mycket efterfrågad produkt bland våra kunder säger produktionschef Andreas NeanderSkyltmax.

En taktil skylt är att hjälpmedel som möjliggör information via både syn och känsel. Allmänna platser och publika lokaler ska enligt lag vara tillgängliga för alla. Informationen skrivs ut i punktskrift, även kallat braille och det finns speciella standarder man följer vid tillverkning.

Läs också: TMG lanserar nischad e-handel för skyltar

– Våra taktila skyltar består av ett akrylmaterial som är reptåligt och har en fin yta. Detta är extra viktigt då skyltarna läses av via både känsel och syn, berättar Andreas vidare.

Skyltarna tillverkas enligt riktlinjer i Svensk standard SS 30600:2015 och följer punktskriftsnämndens skrivregler för punktskrift.

Signmax, bolaget bakom Skyltmax, har idag 69 anställda och omsatte 122 miljoner kronor under helåret som slutade sista april 2021. Bolagets huvudkontor och produktion ligger i Landvetter utanför Göteborg.

redaktionen@branschkoll.se
Annons

Se ”pilotavsnittet” av Branschkollen här – ny videopodd från Branschkoll

BLOGG: Här kommer en sommarhälsning från Branschkolls redaktion med en nyhet inför hösten.

Vi har under en tid diskuterat hur vi kan dela innehållet på Branschkoll i fler kanaler och landat i att en videopodd är ett kul och bra alternativ.

Tanken är att Branschkolls redaktörer ska diskutera aktuella händelser inom print, promotion och pack en gång varje månad.

”Tanken var aldrig att publicera”

I veckan gjorde vi ett test – ett Pilotavsnitt – och tanken var inte att publicera det. Det är en hel del jobb kvar med innehållet, strukturen, grafiken och övergångar. Men vi tycker att vi kom rätt så nära känslan som vi tänkt oss – och därför kan du nu se det allra första avsnittet nedan.

Som du ser presenterar vi också några av våra partners – de som har våra större annonsformat på branschkoll.se – och tanken är också att skapa nya möjligheter för företag att synas även i det här nya formatet.

Som sagt – ett första pilotavsnitt för att testa konceptet. I höst drar vi igång på riktigt med ett slipat upplägg, bättre grafik och schyssta övergångar :-). Hör gärna av dig med feedback – så kan vi göra detta så bra som möjligt!

redaktionen@branschkoll.se
Annons