Ett av Crafts största sponsoravtal hittills

craft

Craft blir ny huvudleverantör till Norges längdlandslag i ett sponsoravtal med Norges Skidförbund som sträcker sig minst fem år framöver.

”Världens mest framgångsrika längdlandslag kommer att tävla och träna i Craft-kläder från och med 2022.” skriver man i ett pressmeddelande.

– Avtalet med NSF är en av våra största satsningar någonsin inom denna kategori och ger oss stora möjligheter att stärka vår marknadsposition både i Norge och internationellt. Åkarna i det norska landslaget kommer att bära helt nyutvecklade plagg från vår senaste kollektion, produkter som dessutom uteslutande kommer vara tillverkade av hållbara material, säger Crafts vd Stefan Persson.

Upplever kraftig tillväxt

Craft är representerat på mer är 50 marknader över hela världen och upplever just nu en kraftig tillväxt. Huvudmarknaderna är Skandinavien, Tyskland, Benelux samt USA och Kanada.

– Längdskidåkning är en av våra största och viktigaste kategorier och vi ser en stor potential i att öka vår närhet på den norska marknaden. Vidare har vi flera intressanta satsningar planerade för den kommande femårsperioden, planer som även innefattar områdena B2B, Klubb och D2C, säger New Wave Norges vd Tom Henriksen.

Samarbetet innebär att Craft kommer att förse de norska landslagsåkarna med längdåkningskläder för träning och tävling samt även löparskor och kläder för träning under sommarsäsongen.

Unitedprofile anställer Sale support

Senaste tillskottet på Unitedprofile är Jonatan Hillerstig som kliver in i rollen som sale support och kommer bland annat jobba med kunder och support.

Här har ni nästa stjärna på Unitedprofile! Välkommen Jonatan Hillerstig som kliver direkt in och axlar rollen som Sale support! Jonatan kommer närmast från återförsäljarledet där han jobbat under sex år. Hos oss på Unitedprofile så kommer han ansvara för kundrelationer genom support, försäljning och utbildning, skriver Unitedprofile till Branschkoll.

redaktionen@branschkoll.se

De får dela på upphandling värd 13 miljoner

redaktionen@branschkoll.se

Två branschaktörer gjorde upp i domstol rörande dåliga munskydd – fick betala tillbaka 180.000

munskydd skyddsutrustning
redaktionen@branschkoll.se

Konsumentverket släpper riktlinjer för vad som gäller kring miljömarknadsföring

hållbarhet miljö

Du som är påläst, tydlig och ärlig inom miljömarknadsföring har allt att vinna.

redaktionen@branschkoll.se