Borås

Eskils Tryckeri söker projektledare

På Eskils efterfrågar vi både erfarenhet och nya fräscha idéer. Här finns plats för såväl veteraner som den som just påbörjat sin karriär. För oss är den enskilda individens utveckling lika viktig som företagets eftersom vi tror att vi då utvecklas bäst tillsammans.

Vill du jobba där din vardag består av varierande uppgifter?

Som projektledare på Eskils är du nämligen spindeln i nätet. Tät kontakt med säljare och kunder i nya projekt ena minuten, och vår produktionsledning andra.

För att sedan diskutera med ekonomi om lönsamhet ungefär samtidigt som du bistår vår distributionsavdelning med information för att kunna lösa dagens leverans?

Söker dig som är van att arbeta administrativt med orderläggning, offert/kalkyl samt förberedande arbete inför fakturering.

Viktigt är att du gillar att ge service. Både internt i organisationen, men inte minst mot kunder. Eftersom det främst är en administrativ tjänst krävs mycket god datorvana och förmåga att sätta sig in i nya system.

Centralt i projektledarrollen är kunskap om produkten och erfarenhet är meriterande kring grafisk produktion.

Personlighet

Som person är du snabbfotad, självgående och ifrågasättande. Tydlig i kommunikation både i tal och skrift. Du har inga problem att fatta beslut och är duktig på att finna en lösning som leder framåt i processen. Att skapa struktur, ordning och reda i en föränderlig process känner du dig bekväm i.

Ansökan

Låter detta intressant ska du kontakta oss med din ansökan via mail. Vi rekryterar löpande, så vänta inte med din ansökan.

Fredrik Norén, projektledarchef

033-23 28 49

fredrik@eskils.se

Läs mer här: Länk till originalannons alternativt annonsörens sajt
Annons

DHL höjer priserna med nästan 8 procent

DHL Express Sverige meddelande nyligen att de kommer höja sina priser med 7,9 procent från och med den 1 januari 2023.

DHL Express justerar sina priser årligen, med hänsyn till inflation, valutaförändringar och andra ökade kostnader, bland annat relaterade till att följa förbättrade säkerhetsbestämmelser, i de 220 länder och territorier där företaget är verksamt. Prisjusteringen varierar från land till land, beroende på lokala förhållanden och kommer att beröra kunder med standardavtal, skriver man i ett pressmeddelande.

Med den årliga prisjusteringen kan vi investera i vår infrastruktur och teknologi för att säkerställa motståndskraftiga och hållbara kundlösningar i världsklass. Det inkluderar toppmoderna flygplan och fordon, utvidgning av våra faciliteter för att möta ökande efterfrågan från kunder och investeringar i gröna och mer hållbara lösningar, såsom hållbart flygbränsle och elfordon, säger Peter Ervasalo, vd, DHL Express Sverige.

redaktionen@branschkoll.se
Annons

Sök utvecklingspengar: Ny- eller vidareutveckla bioekonomi-processer

redaktionen@branschkoll.se
Annons

Marvaco förändrar i toppen

Sunnebaserade flexospecialisten Marvaco meddelar att man gör ändringar i ledningen.

redaktionen@branschkoll.se
Annons

Rätt förpackning minskar matsvinnet

redaktionen@branschkoll.se
Annons
Annons
Annons
Annons