Borås / Stockholm

Eskils söker försäljningschef

Vill du vara med och utveckla Eskils erbjudande till befintliga och nya kunder? Motiveras du starkt av både egen försäljning och affärsutveckling i kombination med att leda ett team med erfarna säljare? Vill du dessutom spela en viktig roll i vår ledningsgrupp så kan detta vara rollen för dig.


Eskils Tryckeri grundades 1954 och är tryckeriet som tagit steget till att bli en idérik kommunikationspartner. Vi erbjuder helhetslösningar oavsett om det handlar om butikskommunikation eller konventionella trycksaker. Vi är din partner när det gäller analys och skapande, till tryck och logistik.

Eskils hanterar de flesta trycktekniker, format, material och efterbearbetningar och vi är idag ett av de mest välinvesterade digitala tryckerierna i branschen. Kunderna är utspridda i flertalet länder men koncentrerade till Sverige och övriga nordiska grannländer.
Vi ingår i den familjeägda ACG-koncernen sedan 1988.

Dina arbetsuppgifter
Som Försäljningschef på Eskils kommer du få vara med på en spännande resa framåt. Stora kliv har redan tagits för att hitta nya produkter och tjänster inom bransch som vi är etablerade inom. Du kommer spela en nyckelroll när det gäller att identifiera nya marknader och segment men även utveckla och anpassa erbjudandet till kundens nya behov och önskemål.

Med en extremt modern maskinpark och en organisation i ryggen med många olika kompetenser finns alla förutsättningar för dig att utveckla erbjudandet inom bland annat logistiklösningar och digitala beställningsflöden. Allt för att möta kundens nutida och framtida utmaningar.

Vi ser att du kommer driva egen försäljning parallellt med att coacha och utveckla ditt team. Du kommer vara en del av Eskils ledningsgrupp samt ha ett nära samarbete med Eskils kontor i Stockholm. Du rapporterar till vd.

Din profil
Vi söker dig som har gedigen erfarenhet av försäljning inom B2B! Du har ett eget driv som gör att du har förmåga att arbeta självständigt, sätta tydliga mål för dig och ditt team. Att identifiera nya kunder och bearbeta dessa ser du som en naturlig del av din vardag. Du har erfarenhet av att knyta ihop affären och motiveras av att skapa goda relationer, utforma värdeskapande affärsuppgörelser och avtal. Det är en självklarhet för dig med ett strukturerat CRM-arbete.

En förutsättning för att lyckas i rollen är att du har lätt för att förstå kundens behov och paketera både tjänster och produkter till ett attraktivt erbjudande som möter dagens behov av digitala och sömlösa lösningar.

Du är mycket duktig på att samarbeta och kommunicera på olika nivåer, såväl till ledningsgruppen som till ditt säljteam. Din förmåga att motivera, engagera och skapa förtroende hos dina medarbetare är hög – du vill att ni lyckas tillsammans!

Läs mer här: Länk till originalannons alternativt annonsörens sajt
Annons

Trippel för Antalis – tre nya storformatssäljare på plats

Antalis förstärker sin organisation genom att anställa ytterligare två säljare till sin avdelning för storformat och visuell kommunikation.

– Det är med stor glädje som vi hälsar Christer Sehlstedt och Jonas Lundström välkomna till Antalis när dom nu båda tar klivet över till oss. Både Christer och Jonas har tillträtt sina nya roller sedan början av augusti. De är, tillsammans med Andreas Andersson som började i mars, viktiga delar i Antalis satsning att växa ytterligare inom storformatsmarknaden, säger Jonas Palmgren på Antalis

Alla har lång erfarenhet inom ”viscom” och storformat, bland annat från Scandraft där alla tre har jobbat tidigare, och kommer förstärka Antalis position med sin kunskap och kontaktnät, skriver man i ett meddelande.

– Vårt mål är att bli en ännu bättre leverantör och partner till våra kunder och dessa båda rekryteringar ett viktigt steg i rätt riktning för vår strategi.

redaktionen@branschkoll.se
Annons

Äntligen dags för mässa

På onsdag är det ÄNTLIGEN dags att träffas på riktigt, det är nu ganska exakt 2,5 år sedan Nordic Profile Fair hölls senaste gången på Elmia.

Årets mässa hålls den 17-18 augusti (onsdag, torsdag) och kommer även sändas live i samarbete med Onlinemässan, mer information om det hittar du här.

Nytt för i år är också att ingång till mässan sker via ingång Syd, mässan hålls i Hall C.

Cirka 100 utställare är klara, fullständig utställarlista hittar du här.

Branschkoll kommer vara på plats och prata med så många vi hinner, om du ser oss i korridorerna tveka inte på att säga hej och prata lite.

redaktionen@branschkoll.se
Annons

Stor New Wave-ÅF förvärvad

Konsolideringen i kedjan fortsätter.

redaktionen@branschkoll.se
Annons

Wenaas anställer branschveteran till sin Sverigesatsning

redaktionen@branschkoll.se
Annons
Annons
Annons
Annons