Borås / Stockholm

Eskils söker försäljningschef

Vill du vara med och utveckla Eskils erbjudande till befintliga och nya kunder? Motiveras du starkt av både egen försäljning och affärsutveckling i kombination med att leda ett team med erfarna säljare? Vill du dessutom spela en viktig roll i vår ledningsgrupp så kan detta vara rollen för dig.


Eskils Tryckeri grundades 1954 och är tryckeriet som tagit steget till att bli en idérik kommunikationspartner. Vi erbjuder helhetslösningar oavsett om det handlar om butikskommunikation eller konventionella trycksaker. Vi är din partner när det gäller analys och skapande, till tryck och logistik.

Eskils hanterar de flesta trycktekniker, format, material och efterbearbetningar och vi är idag ett av de mest välinvesterade digitala tryckerierna i branschen. Kunderna är utspridda i flertalet länder men koncentrerade till Sverige och övriga nordiska grannländer.
Vi ingår i den familjeägda ACG-koncernen sedan 1988.

Dina arbetsuppgifter
Som Försäljningschef på Eskils kommer du få vara med på en spännande resa framåt. Stora kliv har redan tagits för att hitta nya produkter och tjänster inom bransch som vi är etablerade inom. Du kommer spela en nyckelroll när det gäller att identifiera nya marknader och segment men även utveckla och anpassa erbjudandet till kundens nya behov och önskemål.

Med en extremt modern maskinpark och en organisation i ryggen med många olika kompetenser finns alla förutsättningar för dig att utveckla erbjudandet inom bland annat logistiklösningar och digitala beställningsflöden. Allt för att möta kundens nutida och framtida utmaningar.

Vi ser att du kommer driva egen försäljning parallellt med att coacha och utveckla ditt team. Du kommer vara en del av Eskils ledningsgrupp samt ha ett nära samarbete med Eskils kontor i Stockholm. Du rapporterar till vd.

Din profil
Vi söker dig som har gedigen erfarenhet av försäljning inom B2B! Du har ett eget driv som gör att du har förmåga att arbeta självständigt, sätta tydliga mål för dig och ditt team. Att identifiera nya kunder och bearbeta dessa ser du som en naturlig del av din vardag. Du har erfarenhet av att knyta ihop affären och motiveras av att skapa goda relationer, utforma värdeskapande affärsuppgörelser och avtal. Det är en självklarhet för dig med ett strukturerat CRM-arbete.

En förutsättning för att lyckas i rollen är att du har lätt för att förstå kundens behov och paketera både tjänster och produkter till ett attraktivt erbjudande som möter dagens behov av digitala och sömlösa lösningar.

Du är mycket duktig på att samarbeta och kommunicera på olika nivåer, såväl till ledningsgruppen som till ditt säljteam. Din förmåga att motivera, engagera och skapa förtroende hos dina medarbetare är hög – du vill att ni lyckas tillsammans!

Läs mer här: Länk till originalannons alternativt annonsörens sajt

Avyttring av liten tryckeriverksamhet

Auktion av utrustning.

redaktionen@branschkoll.se

Svårt för konsumenter att avslöja greenwashing

CO2 greenwash SK

”17 procent tror att en vara som är klimatneutral har producerats utan klimatutsläpp, vilket är både falskt och omöjligt.”

redaktionen@branschkoll.se

En viktig seger för det tryckta mediet

DK minister

✔️Miljöpåverkan är liten i förhållande till nyttan som trycksakerna skapar ✔️Bidrar till sammanhållning och gemenskap i samhället ✔️Särskilt viktigt för mindre företag ✔️Klimatpåverkan minimal

redaktionen@branschkoll.se

Nu höjer de priserna på finpapper

För att möta den pågående kostnadsinflationen.

redaktionen@branschkoll.se