Falkenberg

Engelsons söker Grafisk Formgivare

Vi växer så det knakar och nu behöver vi förstärka vårt härliga gäng på marknadsavdelningen med ytterligare en vass grafisk formgivare. Tillsammans med oss kommer du huvudsakligen att producera annonser, kataloger, broschyrer, butiksmaterial, förpackningar och digitalt material plus en massa andra roliga saker.

Du har goda kunskaper inom Adobe Creative Cloud – framför allt i Indesign, Illustrator och Photoshop. Att du har känsla för layout, grafisk design, färger och bilder är ett måste och du är dessutom en fena på att skriva informativa och säljande texter.

Vi förutsätter att du är kreativ, noggrann, initiativrik, strukturerad och att du har förmåga att arbeta självständigt såväl som i grupp. Du är flexibel, trivs med högt tempo och kan prioritera dina arbetsuppgifter.

Vi söker dig med några års erfarenhet av liknande uppgifter och/eller relevant utbildning från högskola eller yrkeshögskola.

Gillar du dessutom våra produkter och har ett brinnande intresse för jakt och friluftsliv är det såklart ett plus.

Vi ser fram emot din ansökan till oss på Engelsons!

Urval sker löpande. Sista ansökningsdag är söndag den 2 januari 2022.

Läs mer här: Länk till originalannons alternativt annonsörens sajt
Annons

Horizon krokar arm med robot på Scanpack

Förpackningsmässan Scanpack i Göteborg är tillbaka efter pandemin och den 4-7 oktober öppnar man dörrarna. En av utställarna är Horizon som i år har krokat arm med robottillverkaren Omron i sin monter för att visa smarta lösningar inom efterbearbetning.

Scanpack är för dig som är involverad i förpackningens värdekedja, från koncept och design till produktion och logistik.

Horizon på Scanpack

– Inom förpackningsindustrin används sedan ett tiotal år tillbaks våra falsmaskiner för farmaceutisk falsning av bipacksedlar, stansmaskiner för förpacknings- och skyltproduktion, boklimbindning och broschyrhäftning för instruktions böcker med mera, säger Paul Jakobson på Horizon.

Genom att arbeta med robotar i efterbehandlingen så kan operatören koncentrera sig på små justeringar och kontrollera kvaliteten istället för att göra repetitiva uppgifter som att lasta i och ur material.

Robotar för samarbete

– När det gäller Omron så visar vi en kollaborativ robot som kan göra olika former av iläggning eller avlägggning i maskinsystemen, säger Paul Jakobson.

Horizon och Omron fins i monter A03:22.

redaktionen@branschkoll.se
Annons

Grafiskt uppköp i Skellefteå

redaktionen@branschkoll.se
Annons

”Det kommer bli alltmer komplicerat och resurskrävande att upphandla grafisk produktion och tryck”

Trycksaksförmedlare informerar om läget i pappersbranschen – och ger sina råd till trycksaksköparna – och därmed också till tryckerierna.

redaktionen@branschkoll.se
Annons

Sveriges Tidskrifter med seminarium om ”papperskrisen”

Printpool och Kapero är inbjudna som experter.

redaktionen@branschkoll.se
Annons
Annons
Annons
Annons