Stockholm

Elis Textil Service söker Säljare – Arbetskläder

Vill du jobba i ett framgångsrikt, internationellt och marknadsledande företag? Vi är ett av Sveriges 500 största bolag. En av våra framgångsfaktorer är att vi erbjuder våra kunder marknadens bästa och bredaste produktsortiment inom textilservice med tillhörande service.

Vi driver branschens mest ambitiösa hållbarhetsagenda genom våra högt satta mål för textil, människor och klimat.

Säljare till Stockholm

Vi söker nu en säljare som vill hjälpa oss att fortsätta växa. Vi är landets största leverantör av arbetskläder och skor till industri, tjänstesektor och handel. Vi brinner för att ge våra kunder professionell och personlig service och vi jobbar med flexibla servicelösningar för att skapa mervärde för våra kunder. Vill du också jobba hos oss så fortsätt och läs!

”Du kommer in i ett engagerat, stöttande och positivt gäng som drivs av att göra affärer och som vill lyckas. En bra blandning av nya och ”gamla”, som tillsammans utgör en homogen grupp med vi-känsla, trots att de arbetar väldigt mycket på egen hand.

Som stolt försäljningsansvarig för teamen, så har jag haft förmånen att få arbeta i det här företaget i ca 15 år, ett företag som gett mig möjligheten till personlig utveckling och som verkligen bryr sig om sina medarbetare.

Elis ligger i redan framkant inom textilservice, men har även ett starkt driv att utveckla vår bransch ännu mer. Framför allt inom hållbarhet och miljö, där vi som marknadsledande har ett stort ansvar att visa vägen och hitta nya metoder att minska vårt klimatavtryck. Jag hoppas nu att fler vill vara med på vår resa, så sök gärna idag!”
– Paul Sällberg, Sales Manager Arbetskläder

Vad innebär rollen som säljare?
Vi söker dig som motiveras av att jobba med nykundsförsäljning. Rollen präglas av ett högt tempo, självständigt arbete och en stor frihet i bearbetningen av ditt distrikt, som är södra Stockholm. Ditt kontor kommer du att ha på vår anläggning i Huddinge.

Du bokar själv dina möten, skriver offerter, förhandlar och skriver avtal. Du har en egen budget och du rapporterar direkt till försäljningschefen. Lämplig bostadsort är inom distriktet.

Varför ska du välja Elis?
Vi lever efter de värderingar som alltid har utgjort Elis ryggrad: Respekt för andra – Att vara en förebild – Integritet – Ansvar. De ger en referensram, som vägleder våra handlingar och inspirerar våra val. Förutom att få ingå i ett härligt glatt team så erbjuder vi löpande kompetensutveckling och en konkurrenskraftig lön som du själv kan påverka genom ditt försäljningsresultat.

Vem är du?
För att lyckas i tjänsten så behövs ett personligt driv och du måste älska nyförsäljning. Att göra affärer är det bästa du vet! Du vet att du behöver ha en hög aktivitetsnivå och har den disciplinen. Du är snabbtänkt, bra på att hitta lösningar och trivs allra bäst ute hos kund.

Vad kan du?

Du har tidigare säljerfarenhet, helst från uppsökande försäljning. Du har lägst gymnasieutbildning samt körkort.

Vi som jobbar här kännetecknas av servicekänsla, resultatfokus och en stark vilja att vinna. Det vill vi att du också ska känna!

Läs mer här: Länk till originalannons alternativt annonsörens sajt
Annons

Kosta Boda släpper glaskollektion i samarbete med sex svenska artister

glas kosta boda merchandise

Kosta Boda släpper nu serien ”Don’t stop the music” som är ett samarbete mellan glasbruket, flera svenska artister och Stiftelsen Svenska Musikfonden.

I samarbetet har konstnären Clas Håkansson har tillsammans med några av Sveriges främsta artister återskapat deras personliga tatueringar och låttexter som motiv på olika glas.

Kollektionen består av vinglas, ölglas och tumblerglas som kommer i 6-pack. Genom att köpa en, eller flera förpackningar bestående av 6 glas stöttar du inte bara den svenska musikbranschen, du får även glas med flera olika motiv – en liten och personlig del av Molly Sandén, Sandro Cavazza, Smith and Thell, Miss Li och Darin, skriver Kosta Boda i ett nyhetsinlägg.

I samma nyhetsinlägg står det att läsa att:

Kosta Boda skänker 15 procent av nettofaktureringsvärdet till Stiftelsen Svenska Musikfonden. Alla artister och tatuerare efterskänker sin rätt till ersättning.

redaktionen@branschkoll.se
Annons

SBPR startar padelturnering

sbpr profilreklam padel

SBPR ska arrangera sin helt egna padelturnering, SBPR Padel Open som arrangeras i Eskilstuna den 17 februari 2022.

”Nätverka med kollegor i branschen under sportsliga former samtidigt som ni kan bli produktmedias bästa padellag”, skriver man i inbjudan.

Turneringen pågår från 9 på morgonen fram till 18, därefter hålls en middag och en prisceremoni på Elite Stadshotell i Eskilstuna.

Turneringen är endast öppen för medlemmar i SBPR.

För anmälan och mer information kontakta Michael Serrander på Profeel.

redaktionen@branschkoll.se
Annons

Branschfesten ställs in – Vaccinationspass kommer krävas

mässa Elmia profile fair

PWA gick nyligen ut och sa att januari-mässans branschfest är avblåst, samt att man nu kommer kräva vaccinationspass av de som vill besöka den fysiska mässan.

Läs mer: Det blir en hybridmässa i januari – så här kommer det fungera

Enligt information från Elmia så ingår inte mässor i samma kategori som andra event där vaccinpass krävs. Utan det är upp till arrangören att bestämma och i dagsläget har man valt att kräva vaccinationspass av både besökare och utställare.

Vi avvaktar och följer pandemins utveckling och om läget förvärras kommer vi att följa de riktlinjer som Regeringen och Folkhälsomyndigheten beslutar de kommande veckorna. Detta innebär att det kan behöva komma nya beslut med anledning vad som sägs framöver, skriver man i ett nyhetsbrev.

För den som av olika anledningar inte kan medverka fysiskt i Jönköping finns fortsatt den digitala mässan som alternativ.

redaktionen@branschkoll.se
Annons

Här är de profil-leverantörer som fick mest i korttidsstöd

Branschens leverantörer har fått omkring 200 miljoner i stöd, här är de 15 som fått mest.

redaktionen@branschkoll.se
Annons
Annons
Annons
Annons