Logga in

Elanders Sverige söker flera säljare

16 januari, 2019 | Av: Branschkoll | Dela:

Elanders är en global leverantör av integrerade lösningar inom områdena supply chain management, print & packaging och e-commerce. Koncernen har verksamhet i ett 20-tal länder på fyra kontinenter. De viktigaste marknaderna utgörs av Kina, Singapore, Storbritannien, Sverige, Tyskland och USA. De största kunderna är verksamma inom Automotive, Electronics, Fashion & Lifestyle, Industrial och Health Care & Life Science. Läs mer på www.elanders.com

Till vårt bolag i Sverige söker vi drivna säljare till både Stockholm och Göteborgsregionerna som har förmågan att identifiera och skapa nya affärer. Tjänsten passar dig som är social och nätverkande samtidigt som du har ett kreativt och affärsmässigt sinne. Vi värdesätter din personlighet högt. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet från den grafiska branschen och/eller har arbetat inom supply chain management. Att du behärskar svenska och engelska i tal och skrift, har god IT-vana samt innehar B-körkort är ett krav.

Elanders Sverige AB omsätter ca 400 MSEK och har ca 135 anställda. De primära affärsområdena är digitalt tryck, IT-stödjande system samt supply chain management.

Skicka din ansökan med CV och personligt brev till ansokan@elanders.com. Intervjuer sker löpande och tillträde sker enligt överenskommelse.

Vid frågor angående tjänsterna, kontakta fredrik.hellsing@elanders.com eller philip.larsson@elanders.com

Läs mer här: Länk till originalannons alternativt annonsörens sajt

1/6-dels klimatpåverkan med kartongförpackning – och konsumenten beredd betala mer

Närpes Grönsaker i Finland har tillsammans med Metsä Board undersökt konsumenters syn på, och klimatpåverkan av, plast- respektive kartongförpackningar. (mer…)

Han ska hitta tillväxt för Print24 i Sverige – så gick det 2018

Förra sommaren blev Toivo Persson-Travesset landschef för tyska Unitedprint. Under varumärket Print24 ställde de ut på Sign&Print-mässan för att få svenska tryckerier att använda dem som underleverantör. 

Udda papper allt vanligare – nu fröpåsar av tomatpapper

Plantagen lanserar sina nya fröpåsar, som är tillverkade av ”tomatpapper” och hundra procent återvinningsbara. (mer…)

Vitt som snö – nytt ultravitt bestruket papper från Arctic Paper

Arctic Paper introducerar G-Snow – ett ultravitt, högkvalitativt, bestruket och träfritt papper. Tillverkningen sker i en koldioxidneutral produktionsprocess på det svenska bruket i Grycksbo. (mer…)

Storytel ger sig in i magasin-branschen

En del av alla tidningar som går att läsa för 99 kr per månad.

Storytel tar nästa steg inom digitaliseringen av ord – köper en prenumerationstjänst för magasin och tidningar.

SDK DR Service förvärvar Ranhammar – blir en bred leverantör till landets tryckerier

Serdar Toprak och Lennart Jernfast slår samman sina verksamheter — vilket de är väldigt glada och nöjda med.

Snabbväxande distributionsföretaget SDK DR Service har förvärvat förädlingsföretaget Ranhammar. (mer…)

Sign & Print i dagarna tre

Idag startar den grafiska mässan i Stockholm och pågår i tre dagar. (mer…)

Startup: Bredbandsföretag börjar sälja trycksaker och produktmedia

Företaget berättar om sitt nya verksamhetsområde i en jobbannons – Business Manager sökes till startup-företag inom tryckt media!

Du läser bättre och snabbare på papper – ny omfattande analys

En mycket omfattande studie visar att det finns stora fördelar med att läsa på papper jämfört med sin rival – den digitala skärmen. Detta bekräftas nu av forskning på 170.000 personer.  (mer…)