Vällingby

Elanders söker Printeroperatör

Har du erfarenhet av grafiska produkter och digitalt tryckeri? Då kan du vara den vi söker!

Elanders är specialiserade på Supply Chain Solutions och Print Solutions och är verksamma i Borås och Vällingby. De levererar lösningar som täcker hela eller delar av deras kunders försörjningskedja, beroende på behov. Från inköp, lager, konfiguration, fulfilment, kittning och trycksaksproduktion till distribution, betalningslösningar och eftermarknadstjänster.

De söker nu en printeroperatör till deras digitaltrycksavdelning i Vällingby. I rollen kommer du arbeta med att köra en av deras printar, vilket innefattar en del dator- och pappershantering. Vi söker dig som har grundläggande kunskaper inom området och som tidigare arbetat inom branschen.

Tjänsten är på heltid med en 6 månaders provanställning.

Du kommer att arbeta i två skift varannan vecka med arbetstider 06:30-14:30 och 14:00-22:30.

Detta är en direktrekrytering vilket innebär att StudentConsulting sköter rekryteringsprocessen och därefter blir du anställd direkt hos Elanders. Vi jobbar med löpande intervjuer och urval och tjänsterna startar så fort vi hittar rätt kandidater.

Detta söker vi:

För att vara aktuell för tjänsten bör du uppfylla nedanstående krav
– Du ska ha goda datorkunskaper
– Du ska tidigare ha arbetat inom den grafiska branschen, med fördel som printeroperatör.
– Du ska ha ett normalt färgseende

Vi söker dig som är noggrann av dig och kan hantera stressiga situationer. Du ska kunna arbeta självständigt, vara ordningsam, samarbetsvillig samt flexibel.

Passar detta in på dig? Ansök redan idag!

Läs mer här: Länk till originalannons alternativt annonsörens sajt
Annons

Ska sälja tryckeriet efter bara några år i branschen

redaktionen@branschkoll.se
Annons

Namn- och ägarbyte på mindre tryckeri

redaktionen@branschkoll.se
Annons

Lanserar taktila skyltar

Skyltmax berättar att man nu har lanserat taktila skyltar i sitt sortiment. Detta gör man för att det är ”en efterfrågad produkt som kompletterar företagets tidigare sortiment”.

– För oss är det viktigt att göra skyltar som är tillgängliga för alla. Det är dessutom en mycket efterfrågad produkt bland våra kunder säger produktionschef Andreas NeanderSkyltmax.

En taktil skylt är att hjälpmedel som möjliggör information via både syn och känsel. Allmänna platser och publika lokaler ska enligt lag vara tillgängliga för alla. Informationen skrivs ut i punktskrift, även kallat braille och det finns speciella standarder man följer vid tillverkning.

Läs också: TMG lanserar nischad e-handel för skyltar

– Våra taktila skyltar består av ett akrylmaterial som är reptåligt och har en fin yta. Detta är extra viktigt då skyltarna läses av via både känsel och syn, berättar Andreas vidare.

Skyltarna tillverkas enligt riktlinjer i Svensk standard SS 30600:2015 och följer punktskriftsnämndens skrivregler för punktskrift.

Signmax, bolaget bakom Skyltmax, har idag 69 anställda och omsatte 122 miljoner kronor under helåret som slutade sista april 2021. Bolagets huvudkontor och produktion ligger i Landvetter utanför Göteborg.

redaktionen@branschkoll.se
Annons

Se ”pilotavsnittet” av Branschkollen här – ny videopodd från Branschkoll

BLOGG: Här kommer en sommarhälsning från Branschkolls redaktion med en nyhet inför hösten.

Vi har under en tid diskuterat hur vi kan dela innehållet på Branschkoll i fler kanaler och landat i att en videopodd är ett kul och bra alternativ.

Tanken är att Branschkolls redaktörer ska diskutera aktuella händelser inom print, promotion och pack en gång varje månad.

”Tanken var aldrig att publicera”

I veckan gjorde vi ett test – ett Pilotavsnitt – och tanken var inte att publicera det. Det är en hel del jobb kvar med innehållet, strukturen, grafiken och övergångar. Men vi tycker att vi kom rätt så nära känslan som vi tänkt oss – och därför kan du nu se det allra första avsnittet nedan.

Som du ser presenterar vi också några av våra partners – de som har våra större annonsformat på branschkoll.se – och tanken är också att skapa nya möjligheter för företag att synas även i det här nya formatet.

Som sagt – ett första pilotavsnitt för att testa konceptet. I höst drar vi igång på riktigt med ett slipat upplägg, bättre grafik och schyssta övergångar :-). Hör gärna av dig med feedback – så kan vi göra detta så bra som möjligt!

redaktionen@branschkoll.se
Annons
Annons
Annons
Annons