Egen pasta, med personlig förpackning

Pasta från Branschkoll?!

Många är de som skapar personliga förpackning med ätbara ting. Nu är det dags för pasta att individanpassas och det gäller både pastan i sig och förpackningen. Vill man har små volymer är det mest ekonomiskt att hålla sig till de former som redan finns. Men förpackning, som är en enkel kartong som försluter påsen,…

Många är de som skapar personliga förpackning med ätbara ting. Nu är det dags för pasta att individanpassas och det gäller både pastan i sig och förpackningen. Vill man har små volymer är det mest ekonomiskt att hålla sig till de former som redan finns. Men förpackning, som är en enkel kartong som försluter påsen, trycks med både din bild och din hälsning för bara några tior extra – för 15 Euro får du en helt individanpassad förpackning till din favoritpasta.

Print.de har nyligen skrivit om tjänsten – som du kan testa sjäv på Meinepasta.com.

Robot printar direkt på stora väggar

redaktionen@branschkoll.se

Unitedprofile anställer Sale support

Senaste tillskottet på Unitedprofile är Jonatan Hillerstig som kliver in i rollen som sale support och kommer bland annat jobba med kunder och support.

Här har ni nästa stjärna på Unitedprofile! Välkommen Jonatan Hillerstig som kliver direkt in och axlar rollen som Sale support! Jonatan kommer närmast från återförsäljarledet där han jobbat under sex år. Hos oss på Unitedprofile så kommer han ansvara för kundrelationer genom support, försäljning och utbildning, skriver Unitedprofile till Branschkoll.

redaktionen@branschkoll.se

De får dela på upphandling värd 13 miljoner

redaktionen@branschkoll.se

Två branschaktörer gjorde upp i domstol rörande dåliga munskydd – fick betala tillbaka 180.000

munskydd skyddsutrustning
redaktionen@branschkoll.se