Ecolean söker erfaren tryckare

Kort om tjänsten

Har du tidigare erfarenhet från tryckeribranschen? Har du kunskap inom flexoproduktion och tidigare arbetat med färger? Är du en prestigelös lagspelare? Då är det kanske dig vi söker!

För direkt anställning hos Ecolean söker vi på Dreamwork nu erfarna medarbetare inom tryckeri. Arbetet innebär skiftarbete (5-skift alt. annan skiftgång) och tillträde sker enligt överenskommelse under våren 2021.

Sökord: tryckare, grafisk produktion, flexotryck, produktion, flexografi, repro

Om verksamheten

Ecolean är ett snabbväxande globalt företag som erbjuder innovativa förpackningslösningar för flytande livsmedel, främst inom mejeri- och dryckesindustrin. Huvudkontoret ligger i Helsingborg tillsammans med en av produktionsanläggningarna. Ecolean har marknadsbolag i Ryssland, Pakistan, USA, Malaysia, Japan och Kina.

Ecolean har idag kommersiella aktiviteter i över 30 länder och arbetar med några av världens ledande konsumentvarumärken inom livsmedel.
Läs mer på www.ecolean.com

Mer om tjänsten

Som tryckare på Ecolean kommer du ingå i ett team där arbetet präglas av högt tempo, prestigelöshet, kvalitet och noggrannhet.

Arbetsuppgifter i urval:

  • Inställning och igångkörning av tryckpress
  • Produktionsarbete vid tryckpress
  • Kvalitetssäkring
  • Ständiga förbättringar

Din profil

Vi söker dig som har djup och bred kunskap inom tryckeribranschen. Du har en grafisk utbildning och erfarenhet som tryckare inom flexografi, även erfarenhet inom OFFSET kan vara av intresse. Som person är du drivande, noggrann och kvalitetsmedveten samt har förmåga att arbeta både självständigt och i grupp. Du har grundläggande kunskap inom färglära (CMYK, PMS) och kunskap om repro.

Goda kunskaper i svenska samt engelska är krav, truckkort och vana av arbete med produktionssystem är meriterande.

Ansökan

Välkommen med din ansökan genom att registrera ditt CV och din ansökan så snart som möjligt. Urvalsprocessen sker löpande.

Läs mer här: Länk till originalannons alternativt annonsörens sajt

Unitedprofile anställer Sale support

Senaste tillskottet på Unitedprofile är Jonatan Hillerstig som kliver in i rollen som sale support och kommer bland annat jobba med kunder och support.

Här har ni nästa stjärna på Unitedprofile! Välkommen Jonatan Hillerstig som kliver direkt in och axlar rollen som Sale support! Jonatan kommer närmast från återförsäljarledet där han jobbat under sex år. Hos oss på Unitedprofile så kommer han ansvara för kundrelationer genom support, försäljning och utbildning, skriver Unitedprofile till Branschkoll.

redaktionen@branschkoll.se

De får dela på upphandling värd 13 miljoner

redaktionen@branschkoll.se

Två branschaktörer gjorde upp i domstol rörande dåliga munskydd – fick betala tillbaka 180.000

munskydd skyddsutrustning
redaktionen@branschkoll.se

Konsumentverket släpper riktlinjer för vad som gäller kring miljömarknadsföring

hållbarhet miljö

Du som är påläst, tydlig och ärlig inom miljömarknadsföring har allt att vinna.

redaktionen@branschkoll.se