Dynamics ny leverantör hos Unitedprofile

dynamic

Textilleverantören Dynamics är nu ansluten till Unitedprofiles plattfor med sina varumärken Earth Positive, Continental, Salvage och EcoVero.

Med miljön i stort fokus kan Dynamics erbjuda omärkta plagg som passar perfekt för profilering. Kläderna tillverkas i fabriker som undergår årliga revisioner för att följa Fair Wear Foundations Code of Labor Practices, en uppförandekod för att säkerställa rättvisa arbetsvillkor och löner. Sortimentet är certifierat enligt GOTS, OEKO-TEX, Peta Vegan och fler därtill, skriver man i ett nyhetsinlägg.

– Vi är så glada att nu vara en del av Unitedprofile och att kunna erbjuda helt omärkta ekologiska plagg till både nya och existerande kunder. Vi hoppas att hitta fler samarbetspartners som också drivs av tanken att hållbart företagande gynnar alla parter, säger Andy Drake, vd på Dynamics.

Unitedprofile anställer Sale support

Senaste tillskottet på Unitedprofile är Jonatan Hillerstig som kliver in i rollen som sale support och kommer bland annat jobba med kunder och support.

Här har ni nästa stjärna på Unitedprofile! Välkommen Jonatan Hillerstig som kliver direkt in och axlar rollen som Sale support! Jonatan kommer närmast från återförsäljarledet där han jobbat under sex år. Hos oss på Unitedprofile så kommer han ansvara för kundrelationer genom support, försäljning och utbildning, skriver Unitedprofile till Branschkoll.

redaktionen@branschkoll.se

De får dela på upphandling värd 13 miljoner

redaktionen@branschkoll.se

Två branschaktörer gjorde upp i domstol rörande dåliga munskydd – fick betala tillbaka 180.000

munskydd skyddsutrustning
redaktionen@branschkoll.se

Konsumentverket släpper riktlinjer för vad som gäller kring miljömarknadsföring

hållbarhet miljö

Du som är påläst, tydlig och ärlig inom miljömarknadsföring har allt att vinna.

redaktionen@branschkoll.se