Mariestad

DS Smith söker Quality Engineer

DS Smith är en ledande förpackningsleverantör där cirkulär ekonomi och hållbarhet står i fokus och utgör kärnan i vår devis Redefining Packaging for a Changing World. Vi utvecklar, marknadsför och tillverkar hållbara förpackningar, företrädesvis i wellpapp, i syfte att förbättra inpackning, transport, hantering, exponering och försäljning av produkter, främst för svenskt näringsliv.

DS Smith är en multinationell koncern med säte i London. DS Smith Sverige har ca 640 anställda och omsätter ca 2 miljarder SEK. Det svenska huvudkontoret ligger i Värnamo. Företaget har även verksamhet i Mariestad, Stockholm, Norrköping, Göteborg och Malmö. Läs mer på https://www.dssmith.com/sv

Vi söker nu en driven och motiverande medarbetare till vårt Operations Excellence Team i Mariestad. Som kvalitetstekniker arbetar du proaktivt med att utveckla våra interna processer. Det gör du genom att coacha verksamheten och individer på daglig basis men också via mer långsiktiga förbättringsprojekt. Detta lyckas du med detta genom att använda ett ödmjukt och pedagogiskt förhållningssätt i kombination med att efterfråga och följa upp överenskomna aktiviteter och utfall och agera på avvikelser. Syftet är att bygga ett robust kvalitetssystem och därmed minska andelen akuta ärenden. Tjänsten innebär att löpande hantera det dagliga kvalitetsflödet och att ha kontakt med kunder och leverantörer i kvalitetsärenden. Att initiera och driva förbättringsarbeten utifrån Lean-metodiken ingår i rollen liksom att utbilda och coacha kollegor inom området. I ansvaret ingår att driva processer från start till slut, att ta dem hela vägen i mål. Tjänsten är en tillsvidareanställning och du rapporterar till Operartion Exellence Manager på enheten.

Vem är du?

Vi söker dig med teknisk gymnasieutbildning eller motsvarande arbetslivserfarenhet. Du har erfarenhet av att jobba professionellt med kvalitetssystem och är välbekant med verktygen inom området. Du drivs av att arbeta mot uppsatta mål genom struktur och god kommunikation. Du har tidigare arbetat i en större producerande verksamhet och har viss erfarenhet av projektledning. Vi ser att du har Green Belt eller motsvarande utbildning med dig liksom goda kunskaper i Officepaketet.

Eftersom vi ingår i en internationell koncern är det viktigt att du behärskar svenska och engelska i såväl tal som skrift. Vi fäster stor vikt vid dina personliga egenskaper, ditt sätt att vara och bemöta andra. Du har en mycket god kommunikativ förmåga och du har lätt att på ett tydligt och konstruktivt sätt göra dig förstådd och får på så sätt fram ditt budskap. Du har lätt för att skapa nya kontakter och en god förmåga att utveckla dessa. Du är engagerad, ihärdig och strukturerad samt serviceinriktad.

Låter det som du? Välkommen med din ansökan senast den 14 juni 2021.

Läs mer här: Länk till originalannons alternativt annonsörens sajt
Annons

Signcom anställer Ted Arnesson

Signcom har anställt Ted Arnesson Key Account Manager. Han har stor branscherfarenhet från bland andra Cadorit och Paperlinx och kommer senast från Antalis.

– Med över 30 års erfarenhet inom både material och maskiner har jag byggt upp en kunskapsbank som jag hoppas och tror ska komma väl till pass. Att med Signcoms breda sortiment kunna erbjuda riktigt bra helhetslösningar blir extra roligt, säger Ted.

redaktionen@branschkoll.se
Annons

Finska pappers-strejken förlängs till den 19 februari

Idag meddelade parterna i den finska pappersstrejken att man inte har kommit i mål med förhandlingarna och att strejken nu förlängs och kan pågå fram till den 19 februari.

redaktionen@branschkoll.se
Annons

Nytt datum i april för Sign&Print Scandinavia

Den grafiska mässan Sign&Print Scandinavia blir den 5-7 april 2022.

Det vari i förra veckan som man beslutade att skjuta upp mässan som skulle ha gått i februari. Den ökade smittspridningen och nya restriktioner från myndigheterna låg bakom beslutet att ställa in.

Efter dagens besked om lättnader i restriktionerna har man beslutat om att köra mässan redan i april.

På mässan kommer en lång rad aktörer i den grafiska branschen att ställa ut. Mest maskin- och materialleverantörer men också tryckerier som H-Tryck, Lasertryk och Nilssons Tryckeri.

redaktionen@branschkoll.se
Annons

Villa Gabel tvingas flytta fram mässan

Mässan i Villa Gabel i Oslo som var tänkt till vecka fyra är nu framskjutet på grund av restriktioner där max 30 pers får medverka på arrangemang inomhus.

”Vi kommer tillbaka när hälsomyndigheten kommer med nya restriktioner. Villa Gabel har ”vanlig” verksamhet varje dag”, skriver man i ett Facebook-inlägg.

redaktionen@branschkoll.se
Annons
Annons
Annons
Annons