Sverige

DS Smith söker produktionstekniker

Vi söker dig som vill arbeta med produktion i världsklass och tycker om ett högt tempo.

Som produktionstekniker på DS Smith arbetar du i ett team som ansvarar för att effektivisera och optimera våra maskiner och flöden. Du ansvarar du för att säkra kvalité och stödja mot både produktion och vår designavdelning samtidigt som du driver löpande effektiviseringsarbete.

Det här är ett stimulerande arbete för dig som är självgående och kan ta egna initiativ samtidigt som du hanterar många kontaktpersoner både internt och externt. Du kommer att arbeta med tvärfunktionella projekt och vi förväntar oss att du kan arbeta strukturerat mot gemensamt uppsatta mål och tidsplaner. Det är av stor vikt att du har god samarbetsförmåga och är tydlig i din kommunikation samtidigt som är ansvarstagande.

Vi ser gärna att din personlighet grundas i ett positivt tänkande och du ser möjligheter snarare än problem. Rollen kräver flyttande kunskap i engelska och svenska.

Du kommer att lyckas i rollen om du har…

  • Högskole- eller civilingenjörsutbildning inom maskinteknik, eller annan likvärdig utbildning, alternativt liknande arbete inom branschen om minst två år
  • Arbetserfarenhet av produktionsprocesser

Det anses som ett extra plus om du har erfarenhet av

  • Kunskaper inom Lean Produktion, FMEA och Styrplan
  • Bakgrund i underhållsteknik
  • Projektledning
Läs mer här: Länk till originalannons alternativt annonsörens sajt