Värnamo

DS Smith söker financial controller

DS Smith är en ledande förpackningsleverantör där cirkulär ekonomi och hållbarhet står i fokus och utgör kärnan i vår devis Redefining Packaging for a Changing World.

Vi utvecklar, marknadsför och tillverkar hållbara förpackningar, företrädesvis i wellpapp, i syfte att förbättra inpackning, transport, hantering, exponering och försäljning av produkter, främst för svenskt näringsliv.
DS Smith är en multinationell koncern med säte i London. DS Smith Sverige har ca 600 anställda och omsätter ca 2 miljarder SEK. Det svenska huvudkontoret ligger i Värnamo. Företaget har även verksamhet i Mariestad, Stockholm, Norrköping, Göteborg och Malmö.

Din roll som financial controller
Vi erbjuder dig en spännande roll som controller på ett väletablerat och expansivt företag med gott företagsklimat. Din huvuduppgift är att ansvara för resultat , budget och finansiell analys för vår displayenhet. Du kommer säkerställa att månadsresultaten , budget och FC levereras i rätt tid med god kvalitet. Du kommer jobba tätt med övriga kollegor på ekonomiavdelningen och vår enhet i Norrköping/point of sales.

Din profil
Du bör ha erfarenhet från liknande roller tidigare där du har med dig goda kunskaper inom redovisning och controlling med en god analytisk förmåga och förståelse för ekonomiska flöden. Då vi använder excel till stor del så är det viktigt att dina kunskaper inom detta program är mycket goda. Vidare har du vana att arbeta i affärssystem och är du tidigare bekant med Jeeves så är det meriterande. Du känner dig bekväm både med svenska och engelska i tal skrift.
I ditt arbete är du strukturerad, noggrann och analytisk och har förståelse för detaljerna, men du har även en förmåga att se samband ur ett större perspektiv. Att vara självgående och ha ett stort eget driv är en självklarhet i denna roll liksom att samarbeta med andra och vara en god kommunikatör.

Placeringsort: Värnamo
Tillträde: Snarast eller enligt överenskommelse

Läs mer här: Länk till originalannons alternativt annonsörens sajt

Nyheter på papper störtdyker enligt ny undersökning

redaktionen@branschkoll.se

Förpackningar med dolda koder – framtidens sopsortering testas i Köpenhamn

Man kallar det den heliga gralen 2.0 och det ska revolutionera hur vi sorterar förpackningar.

redaktionen@branschkoll.se

100 förslag för en hållbar livsmedelsindustri – mer återvinning och fler förpackningsfria alternativ diskuteras

redaktionen@branschkoll.se

Förpackningsstartup tar in 13 miljoner

redaktionen@branschkoll.se