DM TAK söker Marknadsföringsassistent

DM TAK är ett växande företag i takbranschen. Företaget har en egen strategiskt placerad anläggning i Huddinge (Länna) med mer än 60 medarbetare. DM TAK satsar mycket på att vidareutveckla både företaget och all anställd personal. Företaget har under de senaste åren mottagit flera priser och utmärkelser för vårt professionella och kvalitativa arbete. I en nyligen gjord undersökning så blev det allmänna omdömet om att jobba på DM TAK: ”Jag lär mig nya saker, utvecklas och blir mer självsäker. Det är ett seriöst företag med bra organisation och trevliga kollegor.”

Tjänsten

Som assistent för Reklam och Marknadsföring kommer du att hjälpa till med vår marknadsföring, både planering och genomförande.

Erfarenhet/ Utbildning

Vi söker i första hand dig som har framgångsrik erfarenhet i liknande jobb inom reklam och marknadsföring. Du behöver inte nödvändigtvis ha erfarenhet inom takläggningen eller byggbranschen.

Oavsett din bakgrund så behöver du vara en person som gillar hårt arbete och som visat prov på att förmågan att nå mycket bra resultat i dina tidigare jobb är professionell och effektiv.

Arbetsuppgifter:

– Filma / ta bilder
– Enkel användartypsuppdatering av webbsidor
– Publicering och reklam på sociala medier
– Blogga
– Vara behjälplig med att göra reklamartiklar / broschyrer

Du måste kunna skriva mycket bra på svenska och kunna väcka intresse med dina texter.

Din person/ Övrigt

Som person är du kreativ, organiserad, noggrann, vara villig att lära och vara uppdaterad med marknadsföringslinjer. Du har erfarenhet av att använda datorn och marknadsförings- och reklamrelaterad programvara som främsta verktyg i det dagliga arbetet.

Ansökan

Låter det här som en intressant utmaning för dig? I så fall skicka din ansökan idag! Vi kommer att göra intervjuer löpande så ansök snarast möjligt.

Läs mer här: Länk till originalannons alternativt annonsörens sajt

Åtta.45 investerar i ny plattform för digitaltryck – köper tre nya pressar

Åtta.45 investerar i flera inkjetpressar, en arkpress och ny mjukvara.

redaktionen@branschkoll.se

De köper Lenanders Grafiska

Stora förändringar i produktionen.

redaktionen@branschkoll.se

Startup bygger ny marknadsplats där företag kan byta till miljösmarta förpackningar

Ska bli länken som effektiviserar och automatiserar processen mellan förpackningsleverantörer och köpare. Målet är att hjälpa alla små och medelstora företag att byta till förpackningar som är bättre för miljön.

redaktionen@branschkoll.se

Industrigrupp förvärvar sin tredje etikett-aktör på kort tid – köper också in sig i Norge

Etikettmarknaden konsolideras ytterligare på den svenska marknaden.

redaktionen@branschkoll.se