Dixa söker Teamchef

Ditt uppdrag

Som Teamchef har du ytterst ansvar för en grupp medarbetare bestående två prepressansvariga och sex seniora projektledare. Ditt ansvar är att se till att dessa personer växer i sina roller, dels för att företaget ska kunna leverera på sina uppdrag, dels för deras trivsel och utveckling. Tjänsten innebär coachning, uppföljning, medarbetarsamtal och administration kring tid och lön.

Mycket av ditt arbete kommer dessutom att handla om kulturfrågor som rör alla våra 35 anställda och säkerställa att alla har rätt förutsättningar i sina roller, så att vi förblir en attraktiv arbetsplats. Utvecklingssamtal och hantering av eventuella konflikter/utmaningar kan komma att ingå i rollen.  Du kommer arbeta för att svetsa samman teamet för att jobba ännu tightare tillsammans. Idag finnas ingen ansvarig inom HR-området så du ska sätta upp HR processer för företaget och här finns möjlighet till att forma rollen ganska mycket själv. Du rapporterar direkt till VD och utgår från vårt kontor i Solna där vi också har vår produktion.

Arbetslivserfarenhet

 • 2-3 års dokumenterad erfarenhet av samma/liknande ansvarsområden
 • Dokumenterad erfarenhet av att leda personal
 • Erfarenhet av medarbetarsamtal, lönesamtal, semesterplanering
 • Tidigare ansvarat för kulturfrågor
 • Gärna erfarenhet av att arbetat som konsultchef/HR-ansvarig eller liknande
 • Meriterande med bakgrund inom Retail
 • Meriterande med erfarenhet i HR plattformen Winningtemp

Om dig

Du brinner för kulturfrågor och är genuint intresserad av människors utveckling och med ett coachande förhållningsätt vill du hjälpa andra att växa i sina yrkesroller och att jobba mot gemensamma mål. Du har ett tydligt kommunikationssätt samtidigt som tillit, värme och snällhet är några ord du kan känna igen dig i. Med god självinsikt är du väl medveten om dina styrkor och utmaningar som ledare och kan be om, ta emot och ge feedback. Vi söker ingen som är “perfekt” utan någon som vågar vara sig själv.

Om Dixa AB

Genom att förstå kundens affär – och addera vår kompetens, erfarenhet och nytänkande – skapar vi tillsammans ett större värde. Vi är ständigt på jakt efter nya lösningar och trender som får våra kunder att sticka ut och synas, vårt engagemang märks i slutresultatet. Vårt mål är att maximera våra kunders affär med hjälp av den butikskommunikation vi tar fram tillsammans. Läs mer här: https://dixa.se/

Intresserad?

I den här rekryteringen samarbetar vi med KIMM. Vi tar inte emot ansökningar via mail, utan du söker enkelt med ditt CV eller din LinkedIn-profil samt personligt brev om så önskas på kimm.se där du får svara på några korta frågor. Om du går vidare i processen kommer du inom några dagar att få genomföra två arbetspsykologiska tester. Vi vill nämligen tidigt i processen samla in så mycket fakta som möjligt för att vi ska kunna göra den bästa matchningen. Som kandidat får du göra testerna tidigt i processen eftersom vi vill säkerställa ett objektivt, fördomsfritt och rättvist urvalsarbete.

Läs mer här: Länk till originalannons alternativt annonsörens sajt
Annons

PODD: Den grafiska branschens stora möjligheter i bokens digitala framtid

Företaget Publit automatiserar processerna runt att ge ut böcker. Per Helin är en av grundarna och i senaste avsnittet av Branschkollpodden ger han sin syn på bokens framtid.

Det finns stora möjligheter för grafiska företag att utveckla nya tjänster runt boken.

Publits plattform genererar bland annat 20.000 tryckta böcker varje månad – och alla trycks ”on demand” på tryckeriet i Malmö.

– Det är enstycksproduktion i full industriell skala.

Är du en del av bokens värdekedja – förlag, tryckeri eller författare – är detta ett intressant avsnitt som kommer ge dig kunskap och inspiration för framtiden.

Lyssna på podden nedan eller på Spotify alternativt på Apple Podcast.

Vi pratar om många olika ämnen – men alla kretsar kring framtidens bok – både tryckta och digitala. Bland annat:

 • Det här är en bok idag
 • Publits tryckeri i Malmö och vilka krav man ställer på sin grafiska leverantör.
 • Logistik är allt – för Publit ingår det i produktionspriset – detta leder till nya tjänster … även offsettryck.
 • Vad betyder ljudbokens framfart för den tryckta boken?
 • Amazons intåg i Sverige
 • Mängden användardata ökar lavinartat – är det verkligen viktigt att ta vara på detta?
 • Den tryckta bokens kvalitet – hög lägstanivå och nya extrema nivåer – hur ser det ut framöver?
 • Bokens förpackning förändras – så här ska ett grafiskt företag tänka?
redaktionen@branschkoll.se
Annons

Sämsta året för annonsmarknaden sedan finanskrisen – men stark återhämtning i Q4

redaktionen@branschkoll.se
Annons

Ny vd till Boxon Group

redaktionen@branschkoll.se
Annons

Hon ska leda Brobygrafiska under 2021

Evelina Nilsson går in som ny verksamhetsansvarig här på Brobygrafiska, som vikarie för Per Branzén som är tjänstledig.

– Jag är otroligt stolt över att jag får chansen att ha detta uppdrag och kommer tillsammans med mina kollegor, våra studerande och branschen arbeta för att utveckla Brobygrafiska och våra utbildningar, säger Evelina i en kommentar till Branschkoll.

Per Branzén har tagit över som Kultur- och näringslivschef i Sunne.

redaktionen@branschkoll.se
Annons