Stockholm

Dixa söker Team Manager

Är du en engagerad och prestigelös ledare med branscherfarenhet från grafisk produktion som brinner för att skapa engagemang hos dina medansvariga? Då kan det vara dig vi söker. Dixa växer och nu behöver vi en grym Team Manager till vår största avdelning Efterbehandlingen storformat. Du trivs när tempot är högt, är vass på både planering samt att utveckla och coacha personal.

Vad kommer du att göra?

Som Team Manager har du ansvar för elva personer som arbetar i tvåskift på avdelningen Efterbehandlingen. Du leder och fördelar arbetet så att företaget kan leverera sina beställningar utifrån våra ofta tighta deadlines samt ser till att vi når våra affärsmål. Ditt ansvar är bygga teamet till ett starkt lag och att både de och avdelningen växer och utvecklas. Du rapporterar till vår Production Manager och samarbetar med våra fyra Team Leaders i produktionen. Men även med Projektledare och Prepress-ansvariga. Tjänsten innebär även coachning, uppföljning, medarbetarsamtal och administration kring tid och lön.

Vem söker vi?

Du har branschvana från grafisk produktion och har haft personalansvar i några år. Du är strukturerad och van att planera både korttids- och långtidsproduktioner men även din egen och andras tid. Du är ödmjuk och tänker ”jaget för laget”, är en god kommunikatör som är framåtlutad, lösningsorienterad och flexibel. Du talar svenska och engelska och är van att jobba i officepaketet. Framför allt i Excel. När vår Production Manager är ledig förväntar vi oss att du går in som ansvarig för hela produktionen. Du kommer även att jobba en hel del operativt. Har du erfarenhet av laminering, skärbord, montering e t c blir vi extra glada. Vi söker ingen som är ”bäst på allt” eller som är ”perfekt”. På Dixa vill vi att våra medarbetare ska utvecklas och växa tillsammans med oss. Kanske jobbar du idag som t. ex projektledare med personalansvar inom branschen.

Vad erbjuder vi?

Hos oss får du ca 40 nya kollegor som alla brinner för visuell kommunikation. Du får en trygg anställning med kollektivavtal, sjukförsäkring och friskvårdsbidrag och du kommer främst att arbeta under dagtid. Vi sitter i fräscha lokaler i Solna där t. ex flipperspel, pingisbord, lånecyklar, fredagsfrukostar och andra aktiviteter blir en del av din vardag. Vi är stolta över vår mångkulturella personalstyrka och tror på olikheter. Hos oss kan du vara dig själv.

Om oss

Vi är ett modernt företag och experter på tryckt butikskommunikation. Bland våra kunder finns Espresso House, Lidl, Telenor och Nordic Wellness. Genom att förstå kundens affär – och addera vår kompetens, erfarenhet och nytänkande – skapar vi tillsammans ett större värde. Vi är ständigt på jakt efter nya lösningar och trender som får våra kunder att sticka ut och synas. Vårt engagemang märks i slutresultatet. Målet är att maximera våra kunders affär med hjälp av den butikskommunikation vi tillsammans tar fram.

Har vi väckt ditt intresse?

Mejla då redan idag ditt CV och ditt motivationsbrev till jobb@dixa.se där du berättar vad du kan bidra med för att göra Dixa ännu bättre och varför du vill jobba hos just oss. Vi hoppas hitta någon så snart som möjligt och ser gärna att du kan börja senast i september. Vi tillämpar löpande urvalsarbete och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag som är den 1 augusti.

Läs mer här: Länk till originalannons alternativt annonsörens sajt
Annons

Kosta Boda släpper glaskollektion i samarbete med sex svenska artister

glas kosta boda merchandise

Kosta Boda släpper nu serien ”Don’t stop the music” som är ett samarbete mellan glasbruket, flera svenska artister och Stiftelsen Svenska Musikfonden.

I samarbetet har konstnären Clas Håkansson har tillsammans med några av Sveriges främsta artister återskapat deras personliga tatueringar och låttexter som motiv på olika glas.

Kollektionen består av vinglas, ölglas och tumblerglas som kommer i 6-pack. Genom att köpa en, eller flera förpackningar bestående av 6 glas stöttar du inte bara den svenska musikbranschen, du får även glas med flera olika motiv – en liten och personlig del av Molly Sandén, Sandro Cavazza, Smith and Thell, Miss Li och Darin, skriver Kosta Boda i ett nyhetsinlägg.

I samma nyhetsinlägg står det att läsa att:

Kosta Boda skänker 15 procent av nettofaktureringsvärdet till Stiftelsen Svenska Musikfonden. Alla artister och tatuerare efterskänker sin rätt till ersättning.

redaktionen@branschkoll.se
Annons

SBPR startar padelturnering

sbpr profilreklam padel

SBPR ska arrangera sin helt egna padelturnering, SBPR Padel Open som arrangeras i Eskilstuna den 17 februari 2022.

”Nätverka med kollegor i branschen under sportsliga former samtidigt som ni kan bli produktmedias bästa padellag”, skriver man i inbjudan.

Turneringen pågår från 9 på morgonen fram till 18, därefter hålls en middag och en prisceremoni på Elite Stadshotell i Eskilstuna.

Turneringen är endast öppen för medlemmar i SBPR.

För anmälan och mer information kontakta Michael Serrander på Profeel.

redaktionen@branschkoll.se
Annons

Branschfesten ställs in – Vaccinationspass kommer krävas

mässa Elmia profile fair

PWA gick nyligen ut och sa att januari-mässans branschfest är avblåst, samt att man nu kommer kräva vaccinationspass av de som vill besöka den fysiska mässan.

Läs mer: Det blir en hybridmässa i januari – så här kommer det fungera

Enligt information från Elmia så ingår inte mässor i samma kategori som andra event där vaccinpass krävs. Utan det är upp till arrangören att bestämma och i dagsläget har man valt att kräva vaccinationspass av både besökare och utställare.

Vi avvaktar och följer pandemins utveckling och om läget förvärras kommer vi att följa de riktlinjer som Regeringen och Folkhälsomyndigheten beslutar de kommande veckorna. Detta innebär att det kan behöva komma nya beslut med anledning vad som sägs framöver, skriver man i ett nyhetsbrev.

För den som av olika anledningar inte kan medverka fysiskt i Jönköping finns fortsatt den digitala mässan som alternativ.

redaktionen@branschkoll.se
Annons

Här är de profil-leverantörer som fick mest i korttidsstöd

Branschens leverantörer har fått omkring 200 miljoner i stöd, här är de 15 som fått mest.

redaktionen@branschkoll.se
Annons
Annons
Annons
Annons