Dixa söker Team Manager

Är du en engagerad och prestigelös ledare med branscherfarenhet från grafisk produktion som brinner för att skapa engagemang hos dina medansvariga? Då kan det vara dig vi söker. Dixa växer och nu behöver vi en grym Team Manager till vår största avdelning Efterbehandlingen storformat. Du trivs när tempot är högt, är vass på både planering samt att utveckla och coacha personal.

Vad kommer du att göra?

Som Team Manager har du ansvar för elva personer som arbetar i tvåskift på avdelningen Efterbehandlingen. Du leder och fördelar arbetet så att företaget kan leverera sina beställningar utifrån våra ofta tighta deadlines samt ser till att vi når våra affärsmål. Ditt ansvar är bygga teamet till ett starkt lag och att både de och avdelningen växer och utvecklas. Du rapporterar till vår Production Manager och samarbetar med våra fyra Team Leaders i produktionen. Men även med Projektledare och Prepress-ansvariga. Tjänsten innebär även coachning, uppföljning, medarbetarsamtal och administration kring tid och lön.

Vem söker vi?

Du har branschvana från grafisk produktion och har haft personalansvar i några år. Du är strukturerad och van att planera både korttids- och långtidsproduktioner men även din egen och andras tid. Du är ödmjuk och tänker ”jaget för laget”, är en god kommunikatör som är framåtlutad, lösningsorienterad och flexibel. Du talar svenska och engelska och är van att jobba i officepaketet. Framför allt i Excel. När vår Production Manager är ledig förväntar vi oss att du går in som ansvarig för hela produktionen. Du kommer även att jobba en hel del operativt. Har du erfarenhet av laminering, skärbord, montering e t c blir vi extra glada. Vi söker ingen som är ”bäst på allt” eller som är ”perfekt”. På Dixa vill vi att våra medarbetare ska utvecklas och växa tillsammans med oss. Kanske jobbar du idag som t. ex projektledare med personalansvar inom branschen.

Vad erbjuder vi?

Hos oss får du ca 40 nya kollegor som alla brinner för visuell kommunikation. Du får en trygg anställning med kollektivavtal, sjukförsäkring och friskvårdsbidrag och du kommer främst att arbeta under dagtid. Vi sitter i fräscha lokaler i Solna där t. ex flipperspel, pingisbord, lånecyklar, fredagsfrukostar och andra aktiviteter blir en del av din vardag. Vi är stolta över vår mångkulturella personalstyrka och tror på olikheter. Hos oss kan du vara dig själv.

Om oss

Vi är ett modernt företag och experter på tryckt butikskommunikation. Bland våra kunder finns Espresso House, Lidl, Telenor och Nordic Wellness. Genom att förstå kundens affär – och addera vår kompetens, erfarenhet och nytänkande – skapar vi tillsammans ett större värde. Vi är ständigt på jakt efter nya lösningar och trender som får våra kunder att sticka ut och synas. Vårt engagemang märks i slutresultatet. Målet är att maximera våra kunders affär med hjälp av den butikskommunikation vi tillsammans tar fram.

Har vi väckt ditt intresse?

Mejla då redan idag ditt CV och ditt motivationsbrev till jobb@dixa.se där du berättar vad du kan bidra med för att göra Dixa ännu bättre och varför du vill jobba hos just oss. Vi hoppas hitta någon så snart som möjligt och ser gärna att du kan börja senast i september. Vi tillämpar löpande urvalsarbete och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag som är den 1 augusti.

Läs mer här: Länk till originalannons alternativt annonsörens sajt

Åtta.45 investerar i ny plattform för digitaltryck – köper tre nya pressar

Åtta.45 investerar i flera inkjetpressar, en arkpress och ny mjukvara.

redaktionen@branschkoll.se

De köper Lenanders Grafiska

Stora förändringar i produktionen.

redaktionen@branschkoll.se

Startup bygger ny marknadsplats där företag kan byta till miljösmarta förpackningar

Ska bli länken som effektiviserar och automatiserar processen mellan förpackningsleverantörer och köpare. Målet är att hjälpa alla små och medelstora företag att byta till förpackningar som är bättre för miljön.

redaktionen@branschkoll.se

Industrigrupp förvärvar sin tredje etikett-aktör på kort tid – köper också in sig i Norge

Etikettmarknaden konsolideras ytterligare på den svenska marknaden.

redaktionen@branschkoll.se